Normális ez? Miért nem tetszenek?
Figyelt kérdés
Lány vagyok. És valahogy nem jönnek be ezek a menő, szép,helyes fiúk. Nem tudom miért.. nem tetszenek. én inkább a személyiséget nézem. Pl.: van egy barátom aki sokak szerint egyáltalán nem szép, meg helyes.De nekem annyira gyönyörű!! Pattanásos, borostás.. de annyira kedves,vicces aranyos..Pont olyan mint én! csak épp fiúban. Baj van velem? mert ebben a világban csak azt nézik hogy milyen helyes egy fiú, de engem az a kedves arca fogott meg. annyira imádom! 13/L2013. nov. 24. 18:23
1/6 anonim válasza:
Ne is haragudj, de ez egy hülye kérdés. Mindenkinek más az ideálja. Örülj, hogy Te tudod értékelni a belső értékeket.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :)
2013. nov. 24. 19:08
3/6 anonim válasza:
Hidd el, nem vagy egyedül... engem mindig idiótának néznek, ha feljön ez a: "nézd, ott egy helyes pasi!" én meg mondom, hogy hát... oké..., és amikor szerelmes vagyok, akkor jönnek a kérdések: "miért pont belé?" "de nézted már hogy néz ki?"
szóval sokszor csak a belsőt nézem, de a külsőben is már fog meg engem, mint a többieket.
4/6 A kérdező kommentje:
#2 Velem is pontosan ez van!!
2013. nov. 25. 21:54
5/6 anonim válasza:
Én is hasonlóan vagyok mint te, nincs ezzel semmi baj.
Lehet felőlem milliárd helyes srác, ha agyilag és lelkileg 0 mind...ellenben sokkal fontosabba külsőnél a belső.
6/6 anonim válasza:
talán mert még nem tapasztaltad, hogy a menő helyes fiúk is mennyire, milyen szenvedéllyel tudnak szeretni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!