Egy féreg vagyok? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Nemrég hallt meg a legjobb barátom. De miután elment azóta nem érzek se szomorúságot se boldogságot ha rá gondolok. Csak semmit. Mikor megtudtam akkor se éreztem semmit. Úgy érzem hogy fáj, de valahogy sehogy. Nem örülök neki hogy eltávozott, mert nagyon szerettem. Egy féreg vagyok érzések nélkül? Mi a bajom?2013. nov. 21. 16:58
1/9 anonim válasza:
Haragudtál rá valamiért?
Mióta ismerted?
3/9 A kérdező kommentje:
Semmiért nem haragudtam rá. Már 7 éve a legjobb barátom volt. Mindent együtt csináltunk. Most 15 vagyok, ő 16 lenne.
2013. nov. 21. 17:04
5/9 anonim válasza:
Ilyen velem is volt most tavasszal.
Nem tudtam semmilyen érzést iránta kicsikarni. Még a temetésén sem sírtam. Pedig én is nagyon-nagyon szerettem őt (jobban mint barátot). De valahogy a mai napig nem tudok elszomorodni miatta(én is úgy értem, hogy nem örülök neki, fáj meg minden, de úgy "sehogy" érzem magam).
Viszont így már engem sem bánt a gondolat, hogy nem vagyok egyedül ezzel a dologgal.
Fogadd részvétem.
6/9 anonim válasza:
szerintem nincs veled semmi baj.
egyszerűen még nem fogtad fel hogy elment , majd idővel a hiánya csak nőni és nőni fog , végül majd ki fog a szomorúság jönni rajtad . amm részvétem.
7/9 anonim válasza:
Egyedül akkor vagy féreg, ha annak tartod magad.
8/9 anonim válasza:
Nem vagy féreg, hanem sokkot kaptál. Olyan erős volt a megrázkódtatásod, hogy a lelked blokkolta a fájdalmat.
9/9 anonim válasza:
Nem vagy az,mitől lennél? valószínűleg van benned egy nyomás a képmutató társadalomtól,ami azt diktálja,hogy rossz ember vagy,ha közömbös maradsz.Ez butaság,nem kell vele foglalkozni.mindenki úgy éli meg magában az ilyen dolgokat,ahogy tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!