Valóban ennyire hímsoviniszta lenne a társadalmunk?
Tehát, olvasgattam itt GYK-n és elég elkeserítő dolgokat találtam.
Sok alfahím kommentjét láttam és elgondolkoztam a következőn;
Ugye a meleg férfiaknak hiányzott az erős FÉRFI karakter az életéből, ezért vonzódik a saját neméhez.
Ugyanez van a leszbikusoknál is, hiányzott az erős FÉRFI karakter az életéből, ezért vonzódik a saját neméhez.
Aztán vegyük a biszexuális embereket.
A biszexuális férfiak igazából melegek.
A biszexuális nők igazából heterók.
Következtetés: mindketten a férfiakhoz vonzódnak.
(Nem mellesleg megjegyezném, hogy a fenti dolgok csak a szemléltetésre vannak, én nem ezeket a nézeteket vallom.)
Sok alfahím kommentjét láttam
- alfahim alatt elhizott, pattanasos fiukra gondolsz, akiknek nincsen csajuk, es latens melegek?
Ugye a meleg férfiaknak hiányzott az erős FÉRFI karakter az életéből, ezért vonzódik a saját neméhez.
- nem.
van meg kerdes?
Ugyanez van a leszbikusoknál is, hiányzott az erős FÉRFI karakter az életéből, ezért vonzódik a saját neméhez.
- nem.
A biszexuális férfiak igazából melegek.
- nem.
A biszexuális nők igazából heterók.
- nem.
Sajnos a Magyar az álszent, és még mindig nem érti, hogy úgy születik valaki, hogy a saját neméhez vonzódik. Elég probléma az neked, hiszen kilógsz a sorból.
Kérdésedre.Igen a hím soviniszták még nem jöttek le a fáról. Csak igényük van és erejük amit fitogtatnak. Ezek a nőverők és sajnos ösztön lények. Csak az ösztöneik vezérli , tele has este legyen aki betakarja, böfög és ül a TV előtt, és vedeli a sört. Olyan sötét, hogy zseblámpával sem tudsz megvilágítani semmit. Ha az asszony panaszkodik, hogy fáradt, akkor nem az a kérdése, hogy mit segítsek? hanem azt mondja: ti akartatok egyenjogúságot! Az már nem fér a fejébe, hogy nem ok nélkül, hiszen egyedül nem tudja ellátni a családját. Sok otthon marad az anyu szoknyája mellett, és azt hiszi örök ifjú lesz, de az hogy nem nőtt fel oda, hogy felelősséget vállaljon meg se fordul a fejében
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!