Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek jogos a véleményem...

Szerintetek jogos a véleményem vagy csak túl "öreg" vagyok?

Figyelt kérdés
Olvastam az előbb, hogy egy 12 éves KISLÁNY levelezőtársakat keres magának. Több válasz is érkezett természeten én is hozzá szóltam a magam véleménye szerint. Én azt gondolom, hogy nem itt kellene barátokat keresni, főleg nem levelező társat. És szerintem ez undorító... Mert lehet, hogy otthon meg nyalok apunak meg anyunak de pl a tanulmányi eredményeiről és többek között az internetes dolgairól sem tudnak. Nektek mi a véleményetek?

2013. nov. 10. 18:38
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Blablabla már el sem olvasom..

Meddig fogsz még ezen a témán lovagolni? Hadd keresse ha jól esik neki, az már más, hogy én mit gondolok...

Keress már másik témát amin lovagolni tudsz napokig.

2013. nov. 13. 14:27
 12/14 anonim ***** válasza:
Lol, ha nem vagy kíváncsi a válaszomra mi a f@.sznak írtad ki a kérdést? Ha alapból nem vagy nyitott más véleményére, akkor fölösleges ide írogatni, inkább verd ki, mert az is hasznosabb.
2013. nov. 14. 03:27
 13/14 anonim ***** válasza:
Ember, itt a vélemény leírása a lényeg, te kérdezel, mi leírjuk. Látom azért kell a kérdés, hogy tudjál fröcsögni. Leírtad magadat kérdező.
2013. nov. 14. 09:37
 14/14 A kérdező kommentje:
Nyisd ki a szemed: 11.10....VASÁRNAP. A kérdést vasárnap írtam ki... Nem egy órával ez előtt... És szerintem az idő közt van különbség.. A Kérdést azért írtam ki, mert kíváncsi voltam más véleményére. Ennyi. De te már annyit lovagoltál ezen a témán, hogy már foglalkozni sem érdemes vele. Akkor leírtam magam és? :D Zavar? Egyébként meg nem tudom kiverni, ugyan is ellenkező nemű vagyok :\
2013. nov. 14. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!