Fiúk! Nektek az bejön, ha egy lány odavan a táncért?
Figyelt kérdés
2013. nov. 5. 22:49
1/9 anonim válasza:
Nem.
1, Sík hülye vagyok a tánchoz.
2, Ha összeszednék is egy ilyen lányt, az biztos hogy 2 héten belül találna mást aki tud táncolni.
2/9 A kérdező kommentje:
A lányok ezt a dolgot pont fordítva gondolják a fiúkról :)
Lehetséges, hogy lassan el kell kezdeni megtanulni táncolni :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok_..
2013. nov. 5. 23:16
3/9 anonim válasza:
Ha megnézed, csak kislányok azok, akiknek ez bejön. Gondolom ők azok, akik nagy amerika és éjjel-nappal budapest lázban égnek :D
4/9 anonim válasza:
Nekem tetszik, mert szeretek táncolni, még, ha nem is nagyon tudok. De persze mindent csak mértékkel, heti kétszer nem akarnék klubba járni.
A legjobb, ha a lány sem nagy táncos, csak szereti csinálni. Ekkor nincs olyan érzése az embernek, hogy béna lenne.
5/9 anonim válasza:
Nem érdekel a tánc, de pozitívum, hogy van hobbid, ráadásul olyan, amiben sokat kell mozogni :)
6/9 anonim válasza:
Ha bejön egy lány akkor nem emiatt, de mindenképp tetszik, ha valaki szereti a táncot.
8/9 anonim válasza:
Nem. Nekem az jön be ha tiszta szívből tud szeretni egy lány.
9/9 anonim válasza:
Neki az a hobbija, nem ez fog dönteni, nem fogom ezért megutálni
(De megtaníthatna táncolni:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!