Milyen a tiétek?
Figyelt kérdés
Jómagam halványkék látószervekkel jöttem a világra majd úgy 3 éves koromba átváltozott a kék mély fűzöldre. Ez az állapot szinte óráról órára is változott eddig. Nemrégiben az új osztályunkban egy új fajta neonlámpát hoztak. Nem tudom hogy ez e az oka de már az amúgy kék szemem zöldbe és szürkébe is pompázik. úgy van a szemszínem hogyha felosztanánk az időszakait akkor:
10% zöld
60% szürke
30% kék
Arra lennék kíváncsi hogy nektek mi a szemetek alapszíne és hogy milyenre változik át (ha változik).
2013. nov. 5. 16:12
1/7 anonim válasza:
sötétbarna, majdnem feketével születtem, az idő során világosodott, most ilyen bronzos, majdnem sárgás, világosbarna. 19/f
3/7 anonim válasza:
Régebben rikító kék volt utána meg néha átváltozott zöldre, de alapból kék.
4/7 anonim válasza:
Nekem ilyen fura zöld színű, de közelről nézve belül sárga, kívül kék. Nyáron egy kicsit kékebb szokott lenni
5/7 anonim válasza:
Sötétzöld, sárgás folttal a közepén. Azt hiszem régen is ilyen volt, bár már talán kisebb az a sárga folt. :) 20/f
6/7 anonim válasza:
az enyém zöldesbarna, és erősebb fény hatására mindig zöldebbnek néz ki. egyébként néha sárgásbarna is szokott lenni.
7/7 anonim válasza:
Az enyém kék, ha nevetek akkor zöld lesz, ha sírok lila, ha vécéznem kell akkor sárgán villog, ha éhes vagyok akkor meg színes.
(Amúgy barna)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!