Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Eltűnt a kreativitásom....

Eltűnt a kreativitásom. Hogyan hozhatnám vissza? 21f

Figyelt kérdés

Nem tudok kitalálni semmit magamtól :/

Pl. angolra járok és kell levelet írni, de nem jut eszembe semmi.

Lehet azért, mert keveset vagyok emberek között és nagyon keveset beszélgetek?

2013. nov. 4. 17:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
meg lehet azért mert nem olvasol könyveket
2013. nov. 4. 17:57
 2/13 A kérdező kommentje:
Olvasok sok más érdekes dolgot :) Úgyhogy ez kizárva.
2013. nov. 4. 18:10
 3/13 anonim ***** válasza:
Hogyan? Csak egy kis kreativitás kell, hogy megtaláld a módját. :D
2013. nov. 4. 20:47
 4/13 A kérdező kommentje:

vááááá :D

De most tényleg...

Arról kellett írni, hogy miket csinál egy bébiszitter és elpanaszolni, hogy nem bánik vele jól a család, és aztán kérni az ügynökséget, hogy helyezzenek át másik családhoz.

De tökmindegy, egy nyaralásos információkérős levélhez sem jutott eszembe semmi.

Nem tudok kitalálni semmit :(

Meg beszélgetést sem tudok kezdeményezni, csak nagyon görcsölve :( nagyon rossz :( nem tudom elengedni magam.

Ha iszok, akkor kinyílik a szám és minden könnyen megy, akkor úgy érzem, hogy nagyon szeretnék új embereket megismerni :) de így meg alapjáraton teljes blokk :/ :((((((((((((((((((((((

2013. nov. 4. 21:06
 5/13 anonim ***** válasza:

Ha jól értem, akkor egy bébiszitter helyébe kell képzelned magad...

Hát meríts ihletet saját ihlettelenségedből.

Írd azt, hogy a gyerek már annyira unatkozott, hogy halálra idegelt. Nem volt elég kreativitásod, hogy lekösd a kis szrost. Így hát a bárszekrény erőforrásaihoz fordultál, mint végső megoldás. Ledöntötted a gazdád Jack Danielsét, aki éppen akkor ért haza, rajtakapott és összerugdosott. Ő egy rocksztár exfelesége. Mivel a magassarkúja maradandó sérüléseket okozott a testeden, de ő nem tudja bizonyítani, hogy ittál, joggal játszhatod el az ártatlan bántalmazott bébiszittert, aki sírva könyörög az ügynökségnek kártérítésért és új munkaállomásért.

Vagy molesztált a nő. A férje rajtatok kapott... Persze utána már a nő rád fogta. A többit rád bízom. :D

2013. nov. 4. 21:14
 6/13 A kérdező kommentje:
:( Hogyan csinálod? :((((((((((((((((((
2013. nov. 4. 21:25
 7/13 anonim ***** válasza:

Nem szabad azon gondolkodni, hogy jajmitírjak..

Csak el kell kezdeni írni, aztán jönnek a részletek. Úgy kanyarintod a szálat, ahogy tetszik.

Ne stresszelj rajta, mert nem irodalmi Nobelt kell nyerni! :D

2013. nov. 4. 21:41
 8/13 A kérdező kommentje:

hát ezaz, egyáltalán nem megy.

akkor menjek pszichológushoz? de oda nem merek :/

mi oldhatná fel bennem ezt a blokkot? nem akarok alkoholista lenni :(

2013. nov. 4. 22:01
 9/13 anonim ***** válasza:

Ne legyél alkoholista:D

Talán lehet "edzeni" is a kreativitást...

Például ha metrón utazol, csupa érdekes embert látni. El lehet rajta gondolkozni, hogy ennek vajon miért kócos a haja, annak mitől véreres a szemefehérje, amaz meg miért nem kapaszkodik vagy ül le, amelyik pedig köhög annak vajon mennyi van még hátra. Ilyen teljesen hétköznapi dolgok mögé is egész regényeket lehet pakolni, ha mindent továbbgondolunk.

Aztán ott vannak a filmek. Nagyon sok jó film van, amiben igazi karakterek vannak gondolatébresztő mondanivalóval. Szerintem nézz sok jó filmet!

2013. nov. 4. 22:31
 10/13 A kérdező kommentje:
Régen olyan sokat agyaltam, álmodoztam ilyeneken. Nagyon nem köt le. Inkább cselekedni szeretnék valamit :)
2013. nov. 4. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!