Van e olyan szó, amitől röhögőgörcsöt kaptok, ha kimondják, vagy olyan szó, ami megríkat, ha kimondják?
Egyszer egyik barátnőm a radiátor helyett azt mondta, hogy radzsiátor.
Na azóta a radiátor szóról mindig ez jut eszembe.
Meg Montesquieu nevétől is mindig röhögőgörcsöt kapok, suliban soha soha soha nem tudtuk leírni :D Volt hogy már magoltuk a betűk sorrendjét :D És még most is rá kellett gugliznom :D
amikor a blöff című filmben , Mickey a két angol gengszterrel beszél a cigótábornál...
távelvunétoszárecignesávrengibugyogá
azóta sem tudom kimondani:)
23 éves lehettem. Együtt reggelizett a család, vajaskenyér tejjel. Mostohaapám, amikor meglátta, hogy tele a szám tejjel, megszólalt: "Szürke lovak szaporafingása" ........ Állítólag az orromon is tej folyt ki ............
Elnézést a szó miatt !!
'bolyongani' :DDDD
Egyszer egyik haveromnál voltunk, iszogattunk. Mikor a srác dimenziót váltott, eltűnt egy 10 percre, fene tudja, hova. Mikor visszajött, a szobába lépve azt mondta: "Én meg csak bolyongok itt ebbe a házba". A poén, hogy a saját házáról volt szó... :D
Van egy ilyen röhögős kulcsszó: PONDRÓ!
Másik, a szapora szürkelovakrol jutott eszembe: egy haverom mondta ki régen, amikor épp ittam: fing-fing-bikafing, Németh iszik (a nevem) :D Robbanásszerűen szetprüszköltem mindent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!