Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sok magyar nő miért hangos és...

Sok magyar nő miért hangos és obcén beszédű?

Figyelt kérdés

Átveszi sok magyar a "kisebbség" beszédmodorát sok nő is!Főleg vidéki lakóhelyek asszonyai, olyan modorban

beszélnek amit még a kocsmában is tiltonak.Talán igy akarják kimutatni, hogy ők aztán "nem akárkik" (Nógrád m.)Más környéken is ez van?

2013. nov. 3. 20:28
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
Mert tahók. Az ilyen nőket nagyívben elkerülöm. Pedig sajnos én is többször káromkodok a kelleténél.
2013. nov. 3. 20:43
 2/11 anonim ***** válasza:
Mert nincs olyan nő a környezetükben, akiről példát vehetnének, aki megtanítaná nekik a kulturált viselkedés alapszabályait.
2013. nov. 3. 21:05
 3/11 anonim ***** válasza:

Nemcsak Nógrád megyében, pl itt Fejér megyében is, úgy tudnak károgni, meg üvöltözni már egészen fiatal korukra, mint a franc.

De a nő elő tud jönni belőlük, ha nagyon akarják, csak elég nevetséges már utána.

Neveletlen, primitív emberek ezek, tipikus vidéki suttyók, viselkedési kultúra az 0 körül van.

Meg ma ez a követendő, aztán meg csodálkoznak, ha a férfiak le se sz.rják őket, de még csak a közelükbe se mennek.

2013. nov. 3. 21:07
 4/11 A kérdező kommentje:
Sajnos errefele nem lehet megkülönböztetni a tisztviselőnöt a paraszt asszonytól,már sem az öltözködésben sem a viselkedésben.Persze azért csak találnak valakit maguknak bármilyenek,mivel nincs választék a férfiaknak.
2013. nov. 3. 21:18
 5/11 anonim ***** válasza:

Nyugodtan lehet cigányozni max elvisz a TEK.

Én is falun lakok és a buszon is rendszeresek az ordítozások és káromkodások.

2013. nov. 3. 21:36
 6/11 anonim ***** válasza:
19%
Csak a férfiaknak szabad karomkodni? Egyenjogúság van vagy nem?
2013. nov. 3. 21:43
 7/11 anonim ***** válasza:
66%
Itt Budapesten is vannak ilyenek. Átveszik a cigány csajoktól a stílust, sőt, még túl is tesznek rajtuk. Minden második szavuk b***d meg, meg g**i, meg f***. Undorítóak és primitívek, egyenjogúság ide vagy oda, egy nő akkor se viselkedjen így!
2013. nov. 3. 22:28
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

"Imre Rita vagyok és legalább híres leszek b*zdmeg! Tegyed fel a youtubera mert csak azért csinálod hogy seggbeqrjanak!"

-Imre Rita (híres ember)-

Segghülyék. azért.

2013. nov. 3. 22:31
 9/11 anonim ***** válasza:
Itt Keleten is ez van. Szegény cigány rányikat sajnálom, már köcsögömnek szólítják egymást, hogy maradjon valami kis for náluk tahóság terén...
2013. nov. 4. 21:49
 10/11 anonim válasza:
Békés megyében is akad rendesen. Múltkor a vonaton felszállt egy csoport alpári diák olyan 14-15 évesek és az egyik lány büszkén mondta, hogy "fúú mekkora *nemiszervet* szoptam hétvégén" (sajnos nem lehet pontosan idézni, de mindenki tudja szerintem mire gondolok)
2013. nov. 6. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!