Szerintetek is gáz az utcán hangosan zenét hallgatni telefonról?
füllhallgató nélkül?
Az egyik ,,legcigányabb" dolog,baromi tré...
Fōleg ha haverok nélkül vagy
Ez a "divat" mostanság a fiatalok körében.
Annyira nem tudnak mit kezdeni magukkal, hogy már az utcán is zenét kell hallgatniuk.
Igen..
Az ilyen emberek "menőknek" hiszik magukat, de én csak röhögök rajtuk..
Baromi gáz.Az ilyen azt hiszi,hogy ő a lazamenő,de valójában egy suttyóproli.Kb.ugyanolyan,mint inni,meg enni a tömegközlekedési járműveken,meg amikor szól a mobil,és úgy veszi fel a sutyerák,hogy:"na mondjad".(merthogy neki kiírja a nevet ám,ő a vagány,aki mindent tud előre)
Piálni is gáz az utcán.
A fülessel hallgatókat meg egyszer elüti valami :(
Utcán nagyon gáz. Ha valaki hangosan zenét indít sétálás közben, egyből rá is szólok, hogy ne cigánykodjon, vagy legalább hozzon szotyit, hogy az ultimate-proli hangulat meglegyen.
Az meg szerintem orbitális hülyeség, hogy elcsapnak, mert fülessel zenét hallgatsz. Ha nem nézel körbe, ahogy kell, akkor bizony "Hajjá' meg!"
Természetesen ha vak valaki, nem kéne fülesezni az utcán, de jobbik esetben az embernek 2 érzékszerve is képes felismerni egy autót. A legtöbb embernek szerintem van annyi esze, hogy tekerjen egyet a nyakán az úttestnél, hamár a fülét nem tudja használni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!