Szerintetek a csövik miért kérdezgetik folyton az időt?
Figyelt kérdés
Az elmúlt hetekben új jelenséggel szembesültem A csövik számomra új viselkedést mutatnak. Megkérdezik, hogy mennyi az idő erre csak annyit mondok nekik, hogy nézzen fel az órára. Az utolsó alkalomnál szimplán rá se bagóztam, mert már tudtam, hogy mi a szándéka erre meg elátkozott.2013. okt. 31. 17:55
1/6 anonim válasza:
Megakarja nézni, hogy milyen órád van, hogyha esetleg régi vagy kopottas, akkor ajánljon egy órásmestert.
2/6 anonim válasza:
El akarja cserélni el teletabis pizsamára az órádat. Legalább az enyémet arra akarták.
4/6 anonim válasza:
Erről eszembe jutott egy nem is olyan régi történet:
Egyik ismerősöm sétálgatott az utcán, mikoris a fentebb említett módon megkérdezte tőle valaki, hogy mennyi az idő. Ismerősöm ránézett az órájára és megmondta. Mire az idegen annyit mondott: A telefonodon nézd meg!
Ez a legolcsóbb trükk arra, hogy csekkolják a telefonod és egy óvatlan pillanatban kikapják a kezedből. Aztán volt telefon, nincs telefon.
5/6 A kérdező kommentje:
Nekem egy Szovjet gyártmányú mechanikus órám van. Semmi értéke, de nagyon pontos. Soha nem szoktam mutogatni. kb 50 éves lehet még a nagymamáé volt (SLAVA 17 köves).
2013. okt. 31. 18:18
6/6 anonim válasza:
ahogy már előttem is írták, hogy ellopják a telefonod, nem azt mondom, hogy az összes, de vannak olyanok, akik erre mennek rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!