Hogyan foghatnék végre neki a munkának?
Egy csomó jó ötletem van, melyeket szeretnék megvalósítani. Nem lennének nehéz dolgok. Egyszerüen az kellene, hogy nekifogjak és csináljak valamit. Nincs akaraterőm? Csak az kéne, hogy leüljek és csináljak, de nem teszem... pontosan tudom, hogy a dolgokba könyebb belenyugodni, mint tenni ellene. Mégsem teszek ellene. Hogyan motiváljam magam?
Kérlek... segítsen valaki :(
Jól figyelj, mert ezt most halál komolyan mondom.
MOST kapcsold ki a számítógépedet, ülj le a fenekedre, és fogj hozzá. Nem majd, MOST!
Mondom MOST!
Csak egy dolognak kezdj neki egyszerre, és ha azt befejezted, akkor már meglesz a lendület a többihez!!!
HAJRÁ!!!
Nekem a todo és a pipálgatás, másnak a határidők, vagy az eredmény(-esség), vagy a profit maga, vagy a hasznosság (-érzet), vagy az aktivitás, vagy a korgó gyomor, vagy a gyerekei, vagy a kliens mosolya, vagy a Nagy Terv maga, stb stb, elegendő motivációt jelentenek.
Ötletelj motivációkat, és csak próbálgass, de mán jelleggel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!