Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan foghatnék végre neki a...

Hogyan foghatnék végre neki a munkának?

Figyelt kérdés

Egy csomó jó ötletem van, melyeket szeretnék megvalósítani. Nem lennének nehéz dolgok. Egyszerüen az kellene, hogy nekifogjak és csináljak valamit. Nincs akaraterőm? Csak az kéne, hogy leüljek és csináljak, de nem teszem... pontosan tudom, hogy a dolgokba könyebb belenyugodni, mint tenni ellene. Mégsem teszek ellene. Hogyan motiváljam magam?

Kérlek... segítsen valaki :(

2013. okt. 28. 18:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Kezd kis dolgokkal. Milyen típusú munkának akarsz amúgy nekilátni?
2013. okt. 28. 19:01
 2/5 anonim ***** válasza:

Jól figyelj, mert ezt most halál komolyan mondom.

MOST kapcsold ki a számítógépedet, ülj le a fenekedre, és fogj hozzá. Nem majd, MOST!

Mondom MOST!

2013. okt. 28. 19:05
 3/5 anonim ***** válasza:

Csak egy dolognak kezdj neki egyszerre, és ha azt befejezted, akkor már meglesz a lendület a többihez!!!

HAJRÁ!!!

2013. okt. 28. 19:07
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem a todo és a pipálgatás, másnak a határidők, vagy az eredmény(-esség), vagy a profit maga, vagy a hasznosság (-érzet), vagy az aktivitás, vagy a korgó gyomor, vagy a gyerekei, vagy a kliens mosolya, vagy a Nagy Terv maga, stb stb, elegendő motivációt jelentenek.

Ötletelj motivációkat, és csak próbálgass, de mán jelleggel!

2013. okt. 28. 20:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne agyalj, hanem próbálkozz!
2013. okt. 29. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!