Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan legyek Barney Stinson?

Hogyan legyek Barney Stinson?

Figyelt kérdés
Nagyon megtetszett a stilusa és a gondolkodás modja de mivel én 1 egszerü átlagos srác vagyok fogalmam sincs hogy hogyan tudnák legalább kicsit is hasonlitani rá...ötletek ?
2013. okt. 27. 20:50
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
A bukás – Hitler utolsó napjai c. filmben Bruno Ganz játssza el Hitler szerepét. Ezzel a logikával szerinted Bruno Ganz is egy gonosz ember lehet, aki több millió embert ki szeretne irtani? Pedig ő is egy karaktert játszik el. Na ugye.
2013. okt. 27. 21:27
 12/23 anonim válasza:
Ennyi ! :D
2013. okt. 27. 21:29
 13/23 anonim ***** válasza:
0%

Látom többőtöknek is értelmezési nehézségei vannak :)

Én annyit állítok, amit láthatólag nem tudtok felfogni, hogy attól, hogy a forgatókönyv szerint viselkedik a sorozatban, attól még ugyan úgy az az ember marad, aki a valóságban is. Ergó, mivel én azt mondtam, hogy meleg, attól, hogy a sorozatban heterot játszik még továbbra is meleg marad, az állításom pedig helyes.

Fuck logic ;)

2013. okt. 27. 21:31
 14/23 anonim ***** válasza:

Nem, nem helyes kedves Jég-fucklogic-sárkány:

A kérdező Barney Stinson akar lenni. Az ő személyiségét akarja magának. Barney Stinson személyiségét egy csajozós heterószexuális férfinek írták meg.

Erre te megkérdezted hogy meleg akar lenni? Miért akarna meleg lenni? Ő azt a csajozós de(!!!) heteroszexuális mintát akarja leutánozni amit a tévében lát. Neil Patrick Harris személye pedig különbözik Barney Stinsonétól (homoszexuális de monogám párkapcsolatban él)

Remélem most már érted. Fuck logic :P

2013. okt. 27. 21:37
 15/23 anonim válasza:
Nem, te azt állítod hogy Barney és az aki megformálja az egy és ugyan az az ember. De amint látod a kérdező kérdése az hogy 'Hogyan legyek Barney Stinson?' , nem pedig az hogy 'Hogyan legyek az az ember aki megformálja Barney Stinson karakterét?' De hát hogy lehetne meleg? FUCK LOGIC ;) Tudod, nem szégyen beismerni másnak az igazát...
2013. okt. 27. 21:38
 16/23 anonim ***** válasza:

Bezony, nem szégyen, így javaslom tedd meg hamar :) De az sem baj, ha nem vagy képes rá.

A "meleg akarsz lenni?" kérdés részemről egy piszkálódás volt a kérdező irányába. Ez azt hittem egyértelmű.

A többi része a mondandómnak még mindig áll, amit láthatóan az utolsó válaszoló már kezd kapizsgálni, de még mindig nem ismeri be, hogy igazam van :)

2013. okt. 27. 21:41
 17/23 anonim válasza:
Na jó, tudod mit? Itt van még egy kedves kommentelő akivel egy és ugyanazt állítjuk... És szerintem mind a ketten beismerjük hogy igen, tényleg neked van igazad, nem is értem azt hogy hogy mertünk téged rávezetni arra, hogy te mit is állítasz valójában. Bocsi!!! De én a helyedbe vennék valami készségfejlesztő könyvet, vagy nem is tudom. Na tényleg bocsi!HAHAHA
2013. okt. 27. 21:47
 18/23 anonim ***** válasza:

Úgy látom nem zavar, hogy csak te értesz egyet saját magaddal Jégsárkány :D De nem baj, elmagyaráztam/tuk a tévedésed, nem fogtad fel, így jártál. Jó éjt :P

Jaj nehogy kihagyjam a jelszót: Fuck logic :P

2013. okt. 27. 21:50
 19/23 anonim ***** válasza:
Na most visszaolvastam a kommenteket, és Jégsárkány a hülye alapvetően.
2013. okt. 27. 22:18
 20/23 anonim ***** válasza:
89%

1., Utazz ki az USA-ba.

2., Keresd meg Neil Patrick Harris-t.

3., Rabold el és tartsd fogva egy ótvar lakókocsiban.

4., Keresd fel a sorozat rendezőjét/producerét.

5., Jelentkezz a megüresedett szerepre.

2013. okt. 27. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!