Miért vannak párhuzamot az emberek a nyugdíjas, és a szegénység között?
Figyelt kérdés
Munkám miatt tudom, milyen magas nyugdíjak vannak. Az alacsonyak 80 körül vannak, de ez elenyésző, szinte mind 100 körül, sőt afölött. Bár az én fizum érné el a 100-at, de messze van tőle. És tudom, hogy sok dolgozó ember van így. És mégis mind sír, hogy ő nyugdíjas, vagyis szegény. Pedig egy idős embernek nincsenek olyan kiadásai, mint nekem, gyerekek, hitel, kocsi, sorolhatnám. Mégis miért van így? Nem tudják a nyugdíjasok, hogy milyen fizuk vannak manapság?2013. okt. 27. 08:00
1/2 kicsilany16 válasza:
a legtöbb nyugdíjas smucik.. erről ennyit.
2/2 anonim válasza:
Nincs hitel, kocsi, de a gyerekeket sokszor még tovább kell támogatni, mert nincs munka, és a gyógyszereket is meg kell venni valamiből. Hogyha a munkabérük magasabb volt, akkor azért sírnak, mert a nyugdíjból már nem telik az a színvonal. Ráadásul sok kisnyugdíjas is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!