Én betiltanám a kártyás fizetést a boltban! Mit féltenek magukkal vinni 2 ezer forintot az emberek?
Kiszámoltam. Amíg állok a sorban, mert beírja a kódot, és várják a visszaigazolást, addig 3 embert is lenyomnának az eladók!
Most mit féltenek 2 ezer forintot maguknál tartani?
Megértem, ha több tízezer forintot nem merne valaki magával vinni a boltba, de hogy nyamvadt 2000 ezer forintokért vásárolnak emberek, és kártyával fizetnek a boltban, az idegesít!
Igen, nem halok bele, de eszem megáll mikor áll a sor egy ideje előre nézek és a vásárló a pinkóddal szórakozik!
Utána kérdeztem ismerőseim körében akik szintén kártyával fizetnek, hogy mégis miért, telik az idő, vele. És azt mondták, mert ha ellopják letudják tiltatni, meg biztonságos... blabla, ja meg 3-4 embernek végig tovább kell állnia a boltban a sort!
Mit féltenek egyesek 1-2 ezer forintot, hogy kártyával fizetgetnek?
Ha kiszámolod, hogy havi szinten mennyibe kerülne a kp felvét egy embernek, aki minden vásárlás előtt felvenne a kártyájáról pár ezer Ft-ot, akkor megértenéd, hogy miért fizetnek inkább kártyával, hisz az ingyen van.
Amúgy még nem láttál nyugdíjas néni aprót keresgélni? Az gyorsabb? Irigyellek a problémáid miatt.
Engem is idegesít. Igaz, én kp-ban kapom a fizetésem. :)
Szerencsére egyre több helyen látok olyan feliratot, hogy "2000(5000) Ft alatti végösszegű vásárlásnál csak készpénzfizetés lehetséges!" meg a "nem fogadunk el bankkártyát!"
Ilyen helyekre imádok betérni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!