Vuvula kérdése:
Szeretnék goromba lenni. Hogy?
Figyelt kérdés
Unom hogy én vook mindíg a jó kislány már rossz szeretnék lenni de hogy csináljam?2013. okt. 25. 17:27
1/3 anonim válasza:
Unod hogy mindig te vagy a jó kislány? Miért akarsz rossz lenni? :)
Én amúgy nem szeretem az ilyen rossz és jó kislányozást. Én önmagam vagyok, és van bennem jó is, meg rossz is. De nem érdekel nagyon, hogy most melyik vagyok. Bár ha el kellene döntenem, inkább a rosszabb felé hajladozom a saját stílusomban.
13/L
2/3 anonim válasza:
Nem tudnád egy kicsit jobban kifejteni a kérdést?Mit értesz azon,hogy rossz szeretnél lenni?Miért szeretnél rossz lenni?
3/3 anonim válasza:
Az ilyen jó kislányból hirtelen átmegyek rosszba típusú csajokból lesznek a *urvák. Ez az igazság. Ne akarj inkább rossz lenni, legyél önmagad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!