Hogyan rázhatom le jehova tanúit?
van egy élményem velük...jöttek felénk is lelkeket téríteni...
már vártam őket...csak ők erről nem tudtak...
odajöttek a mi kapunkhoz is...és elkezdtünk beszélgetni...mondták nagyon ritka az ilyen ember aki így megérti őket...mondtam szeretném tanulmányozni ezt a dolgot...jövő héten jönnek, és hoznak még nekem egy csomó könyvet.
eltelt 6 nap jöttek, egy nagy utazó táskával, de már nem bolyongtak az utcákon, hanem közvetlenül hozzánk jöttek.
mondom mutassátok a könyveket...mi lesz az ami olvasnom kell.
erre odaadják, h itt van ezeket olvasd át.
mondom ha már nálam van, most már megvan a téli begyújtósom, mert nagyon híjján voltam a papírnak...elpirultak, de olyan vörösek lettek, mint a piros paprika, és elmentek azonnal, azóta sem jöttek vissza.
Hol laksz, hol laksz???? :D
És hogy a kérdésre is válaszoljak: kilátásba helyeztem nekik, hogy bemutatom nekik az udvaron bóklászó 40 kilós blökit, próbálják meg őt megtéríteni. Értették a célzást.
Vidiripi
Jehova tanúi a házról házra végzett szolgálatukat erre a bibliai igére alapozzák.
ApCsel 5:42 Nem is szűntek meg naponta a templomban és házaknál tanítani és hirdetni Krisztus Jézust.
Ha megnézed az újságjukat arra az van írva hogy "Az Őrtorony Hirdeti Jehova Királyságát"
Érdekes hogy az a Biblia vers amire a házankénti szolgálatukat alapozzák az meg azt írja hogy tanították és hirdették Krisztus Jézust.
Máté 24:11 Sok hamis próféta támad, és sokakat megtévesztenek.
Hogy tudtok ilyen kérdéseket megfogalmazni?
Hogyan rázhatok le valakit?...
komolyan?...te genetikai hulladék...
Jó hogy azt nem kérdezed meg hogy kell enni a levest...-.-
Életképtelen far*k
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!