Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan rázhatom le jehova tanúit?

Dawyd.scream kérdése:

Hogyan rázhatom le jehova tanúit?

Figyelt kérdés
Régen én is az voltam de szerencsére időben kiléptem abból a szektából. De most állandóan jönnek ide a nyakamra és nem hagynak békén hogy menjek vissza. Már megmondtam nekik elég eréjesen de nem értik meg.

2013. okt. 15. 12:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mellesleg nem értem, hogy a '90-es évek előtti jehovisták-baptisták, stb. sokkal szerényebbek és jobban is lehet velük kijönni. Úgy tudom, hogy pénzt is kapnak minden új tag után
2013. okt. 15. 14:15
 12/16 anonim ***** válasza:

van egy élményem velük...jöttek felénk is lelkeket téríteni...

már vártam őket...csak ők erről nem tudtak...

odajöttek a mi kapunkhoz is...és elkezdtünk beszélgetni...mondták nagyon ritka az ilyen ember aki így megérti őket...mondtam szeretném tanulmányozni ezt a dolgot...jövő héten jönnek, és hoznak még nekem egy csomó könyvet.

eltelt 6 nap jöttek, egy nagy utazó táskával, de már nem bolyongtak az utcákon, hanem közvetlenül hozzánk jöttek.

mondom mutassátok a könyveket...mi lesz az ami olvasnom kell.

erre odaadják, h itt van ezeket olvasd át.

mondom ha már nálam van, most már megvan a téli begyújtósom, mert nagyon híjján voltam a papírnak...elpirultak, de olyan vörösek lettek, mint a piros paprika, és elmentek azonnal, azóta sem jöttek vissza.

2013. okt. 15. 17:13
 13/16 anonim ***** válasza:

Hol laksz, hol laksz???? :D

És hogy a kérdésre is válaszoljak: kilátásba helyeztem nekik, hogy bemutatom nekik az udvaron bóklászó 40 kilós blökit, próbálják meg őt megtéríteni. Értették a célzást.

2013. okt. 16. 00:52
 14/16 anonim válasza:
Nem hiszem,hogy alázni kéne őket egyszerűen mondd meg nezaklassanak,ne jöjjenek többet.ennyi
2013. okt. 16. 01:45
 15/16 anonim ***** válasza:

Vidiripi

Jehova tanúi a házról házra végzett szolgálatukat erre a bibliai igére alapozzák.

ApCsel 5:42 Nem is szűntek meg naponta a templomban és házaknál tanítani és hirdetni Krisztus Jézust.

Ha megnézed az újságjukat arra az van írva hogy "Az Őrtorony Hirdeti Jehova Királyságát"

Érdekes hogy az a Biblia vers amire a házankénti szolgálatukat alapozzák az meg azt írja hogy tanították és hirdették Krisztus Jézust.

Máté 24:11 Sok hamis próféta támad, és sokakat megtévesztenek.

2013. okt. 16. 11:34
 16/16 anonim ***** válasza:
0%

Hogy tudtok ilyen kérdéseket megfogalmazni?

Hogyan rázhatok le valakit?...

komolyan?...te genetikai hulladék...

Jó hogy azt nem kérdezed meg hogy kell enni a levest...-.-

Életképtelen far*k

2013. okt. 16. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!