Érzéketlen vagyok?
Figyelt kérdés
Most egy cserediák programmal kimegy egy pár gyerek az osztályomból külföldre. Holnap indulnak, repülővel. Az utolsó órák felé mindenki elkezdett nyáladzani, hogy így meg úgy fognak hiányozni egymásnak. Néhányan még sírtak is egy kicsit.
Erre én, a közeli barátomnak csak annyit mondtam, hogy csak akkor fog igazán hiányozni, ha lezuhannak:D Tudom, kedves vagyok.
Szerintetek nagyon köcsög vagyok?
2013. okt. 8. 20:42
1/4 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy érzéketlen. Érzéketlen akkor lennél, ha azt mondtad volna, hogy akkor SEM fog hiányozni ha lezuhan.
2/4 anonim válasza:
Ez nem érzéketlenség.. inkább a többiek vitték kicsit túlzásba a rinyálással.. az ilyenektől égnek áll a hajam xd
4/4 A kérdező kommentje:
Oké, köszi!:D
2013. okt. 10. 00:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!