Juj, miféle emberekhez csöppentem?
Nemrég megismerkedtem egy pasival. Közösségi oldal fórum útján. Találkozgattunk, bemutatott a családjának. Nos, a nővére állandó témája a férje negatív értelemben. Ha más témát hozok fel beszélgetéskor, egy mondatban reagál, utána megint a férjére panaszkodik.
A férje abban a családban a "Valaki". A pasim azt mondja, őket lenézi, egy felfuvalkodott hólyag, de sok pénze van. Van egy 4 éves kisfiuk, nos, életemben nem hallottam még ilyen korú kisgyereket úgy káromkodni, ill. a szüleit, a családtagokat lehülyézni, lekurv...ni, mint ahogy ez a 4 éves kissrác beszél. Próbálják fegyelmezni, de hiába. Ugrál mindenkire, nem képes nyugton maradni.
Nemrég a pasim nővére hazaküldött, mert a pasim kell neki bevásárlásra, kocsival átmenni a szomszédos városba nekik vásárolni. Ugyanakkor a férjének, nekik is van kocsijuk, de a férje ilyesmit soha meg nem tesz: bevásárlás. Inkább "kidobja" a feleségét, a 4 éves gyerekét a pasimékhoz, legyenek ott napokig, hétvégére is, ő meg napokra eltűnik. Általában kocsmázik a haverjaival.
Szóval hazaküldött engem, pedig nem az ő vendége voltam ott, hanem a pasimé, a pasim meg egy szót nem szólt ez ellen. Ezt zokon vettem és nagyon felülvizsgálom én ezt az egész családot.
A pasim anyja él, apja nem. Az anyja is furcsa természetű, ő is csak panaszkodik örökké: szomszédra, a vejére, a lányára, a fiára (pasim).
A pasimnak nincsenek haverjai, örökké a közösségi oldalon lóg. Sok csajismerőse van, ez is külön elgondolkodtat engem. 34 éves a pasim.
Nem is írom "páromnak", mert annyi furcsaságot tapasztaltam már körülötte, hogy úgy döntöttem, inkább mellőzöm őt is, az egész családját is.
"nagyon felülvizsgálom én ezt az egész családot"
Ezt jól teszed :)
Rám jött a röhögőgörcs ettől, de komolyan.
Épp elképzeltem, ahogy felülvizsgálod a családot.....
Margit, savanyúcukor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!