Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Juj, miféle emberekhez csöppen...

Juj, miféle emberekhez csöppentem?

Figyelt kérdés

Nemrég megismerkedtem egy pasival. Közösségi oldal fórum útján. Találkozgattunk, bemutatott a családjának. Nos, a nővére állandó témája a férje negatív értelemben. Ha más témát hozok fel beszélgetéskor, egy mondatban reagál, utána megint a férjére panaszkodik.

A férje abban a családban a "Valaki". A pasim azt mondja, őket lenézi, egy felfuvalkodott hólyag, de sok pénze van. Van egy 4 éves kisfiuk, nos, életemben nem hallottam még ilyen korú kisgyereket úgy káromkodni, ill. a szüleit, a családtagokat lehülyézni, lekurv...ni, mint ahogy ez a 4 éves kissrác beszél. Próbálják fegyelmezni, de hiába. Ugrál mindenkire, nem képes nyugton maradni.

Nemrég a pasim nővére hazaküldött, mert a pasim kell neki bevásárlásra, kocsival átmenni a szomszédos városba nekik vásárolni. Ugyanakkor a férjének, nekik is van kocsijuk, de a férje ilyesmit soha meg nem tesz: bevásárlás. Inkább "kidobja" a feleségét, a 4 éves gyerekét a pasimékhoz, legyenek ott napokig, hétvégére is, ő meg napokra eltűnik. Általában kocsmázik a haverjaival.

Szóval hazaküldött engem, pedig nem az ő vendége voltam ott, hanem a pasimé, a pasim meg egy szót nem szólt ez ellen. Ezt zokon vettem és nagyon felülvizsgálom én ezt az egész családot.

A pasim anyja él, apja nem. Az anyja is furcsa természetű, ő is csak panaszkodik örökké: szomszédra, a vejére, a lányára, a fiára (pasim).

A pasimnak nincsenek haverjai, örökké a közösségi oldalon lóg. Sok csajismerőse van, ez is külön elgondolkodtat engem. 34 éves a pasim.

Nem is írom "páromnak", mert annyi furcsaságot tapasztaltam már körülötte, hogy úgy döntöttem, inkább mellőzöm őt is, az egész családját is.

#ember #furcsa emberi viselkedés
2013. okt. 6. 19:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Menekülj!
2013. okt. 6. 19:42
 2/7 anonim ***** válasza:
köszönjük, hogy ezt megosztottad velünk.
2013. okt. 6. 19:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Fuss minél messzebb és hátra se nézz !!!
2013. okt. 6. 19:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

"nagyon felülvizsgálom én ezt az egész családot"

Ezt jól teszed :)

2013. okt. 6. 19:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Kedves négyes, köszönöm, hogy leírtad helyettem, nekem is ez a kedvencem....tiszta skynet!
2013. okt. 6. 20:04
 6/7 anonim ***** válasza:

Rám jött a röhögőgörcs ettől, de komolyan.

Épp elképzeltem, ahogy felülvizsgálod a családot.....

Margit, savanyúcukor!

2013. okt. 6. 20:07
 7/7 anonim válasza:
Most ez lehet vicces sokaknak, de amikor az ember benne van, már egyből nem tűnik annak. Én is leírom az én történetemet. Szóval... Megismerkedtem a középiskolában egy helyes pasival, aztán egy idő után elvitt bemutatni a szüleinek. Elsőre aranyosak voltak, de ahogy teltek a hónapok, kibújt a szög a zsákból. Annyira mániákus Fideszesek voltak, hogy még Orbán Viktor képe is kint lógott a falon, állandóan a Hír Tv-t nézték. Ünnepekkor jött a rokonság (MSZP-sek) és mindig háború lett a vége... Ebben csak az volt a baki, hogy az én szüleim is MSZP-sek voltak, és ahányszor ott voltam mindig cseszegetve voltunk miatta, de elég keményen. Egyszer odaértem hozzájuk gyakorlati munka után (este), hulla fáradt voltam már, és elszundítottam a kanapén, míg ők a Hí Tv-t nézték... aztán "apósom", meg a párom felráztak, hogy téged nem érdekel a jövőd??? Akkor kezdtem besokallni... a párom is fanatikus volt. Soha nem értettem, hogy lehet valaki ennyire politika imádó... Jó! Legyen képbe az ember, de, hogy ennyire... Voltak más problémáink is, mert nagyon bevágódtam "anyósnál", aztán már én csináltam a végén a házimunkát, ha ott voltam. Volt egy kis tanyájuk, ahol zöldségeket termesztettek és ott is agyon dolgoztattak, a barátom meg mosta az autóját... olyan kis buta voltam így visszagondolva, de első nagy szerelmem volt és nagyon szerelmes voltam, de szerencsére a barátom megcsalt, így volt okom lelépni! Akkor megfogadtam, hogy a következő "anyósnál" nem vágódok be ennyire és nem is tettem :)
2013. okt. 7. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!