Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nők, szerintetek tényleg gáz,...

Nők, szerintetek tényleg gáz, ha egy férfi szakmunkát, vagy segédmunkát végez?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=zKvzwlzN5ks

Nekem érettségim+egy szakmunkásom van,jelenleg segédmunkát végzek,szóval nem vagyok egy agysebész,de szerintem igazságtalan csak az egzisztencia alapján bekategorizálni egy férfit.

2013. okt. 4. 18:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ hol dolgozol:)

Tapasztalatból mondom, h ha a helyi telepen 80 ezerért akkor gáz.

Ha viszont Németbe, havi 3000 euróért, akkor már mindjárt más, nem zavarja őket az sem, ha szart lapátolsz;)

2013. okt. 4. 19:07
 2/6 anonim ***** válasza:

Azért ez alapján a film alapján ne általánosíts, ez megrendezett és nyilván sarkít.

Egyébként nyilván igazságtalan egzisztencia alapján bekategorizálni valakit, de az élet úgy általában igazságtalan. Mondom ezt úgy, hogy én lassan a kezembe kapom a diplomám, a páromnak meg még érettségije sincs és nem is lesz :D

2013. okt. 4. 19:12
 3/6 Ravel ***** válasza:

Sajnos manapság az emberek többet foglalkoznak a látszattal mint kéne.

Egyébként szerintem nem 'gáz'. De ahogy az előző kommentelőtől kiderül, a normális emberek nem ez alapján választanak...

2013. okt. 4. 23:13
 4/6 kabarbi válasza:

szerintem nem gáz.

a nők sem mind tanítónők. ők is dolgoznak gyárban szalag mellett.

aki viszont ez alapján dönt rólad, az.....

én sokat tanultam, de a volt párom szakmunkás volt. és nem szégyelltem. miért is?

2013. okt. 5. 00:39
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2013. okt. 5. 16:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Nézd, nekem volt olyan párom, aki szakmunkásként dolgotott. Nekem ezzel nem volt bajom, de én a lelkem mélyéig mérnök vagyok (és abból is matematikus irányultságú), és hiányzott, hogy a saját nyelvemen beszélhessek vele. Így sokszor nem volt képes megérteni, átélni az örömömet (ha pl. egy nehéz matematikai feladat megoldása jött ki, nem tudtam neki elmagyarázni, hogy ez miért akkora csoda). Talán nem is ez volt a fő baj, hanem hogy valahogy lenézte, haszontalannak ítélte az én tudományomat, nem értette meg, hogy miért olyan fontos és nagy eredmény az emberiségnek, ha a matematikai alapkutatásban sikerül egy, a gyakorlatban közvetlenül nem hasznosítható tételt belátni.

Nem emiatt szakítottunk, de nekem több örömet hozott volna a kapcsolatunk, ha a párom jobban megérti, vagy legalább jobban átérzi a fontosságát annak, amivel én foglalkozom. És mellesleg én vagyok a lány (fordított helyzetben talán inkább rá van kényszerülve a matematikus lelkű fél, hogy ilyen szempontból kevésbé hozzá illő párja legyen, mert mérnöklányból és matematikuslányból kevés van).

2013. okt. 11. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!