Milyen ember az, aki nem képes, sőt, megkockáztatom, nem is lesz képes elfelejteni egy nemleges választ? (Egy régi ismerősöm ilyen. )
Figyelt kérdés
Olyannyira nem képes rá, hogy nemcsak az adott csoportba tartozó illetőt, de a csoport más tagjait is diszkreditálja, az őt elutasítóra pedig annyira fúj, hogy sosem lesz hajlandó megbocsátani neki, tegyen az akármit, annyira megalázva érzi magát. Holott, aki nemmel felelt, kétszer is, őt megnyugtatandó, kedves nevetéssel felelte, hogy ez nem a személye ellen szól, sőt, még egy újabb esetleges együttműködést is kilátásba helyezett határozatlan időn belül. Mégsem nyeli le ezt a sérelmet. Mit lehet erre mondani?2013. okt. 4. 13:01
2/3 anonim válasza:
szexin írsz.
Egyetértek, egy ilyen hiba a személyiségben határozottan hátrányos az én szemléletem szerint.
3/3 anonim válasza:
Sajnos én is ilyen v.ok.Akik ok nélkül bántottak,azoknak nincs bocsánat,csak az alkalmat várom a törlesztésre.Még akár 20 év eelteltével is megkapja amit "keresett"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!