Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miben volt más egy 2001-es 20...

Miben volt más egy 2001-es 20 éves lány egy mai 20 éveshez képest?

Figyelt kérdés
2013. okt. 1. 17:28
 1/7 anonim válasza:

Akkor még nem volt a legtöbb elkurvulva és nem a ratyi fiúkat szerették.

De szerencsére vannak kivételek.

2013. okt. 1. 17:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem volt szifon5öse, hogy felrakja a csecsét a f.aszbúkra.
2013. okt. 1. 17:37
 3/7 anonim ***** válasza:

a 2001-es évjárat még nem ismerte Edwardot.

Mi ez, valami házifeladat? Nem volt ily mértékben elterjedve a net, nem volt facebook, sem okoskütyük.

Innen indulj ki.

2013. okt. 1. 17:37
 4/7 anonim ***** válasza:
nekem is az jutott eszembe amit előzőek írtak. Nem volt ennyi minden, emiatt másabbak is voltak az emberek, vagy legalábbis más dolgokat csináltak. Furcsa is néha visszagondolok hogy milyen volt akkor.... Annyi minden nem volt ami ma van.
2013. okt. 1. 17:47
 5/7 anonim válasza:
Igaz én akkor még csak 16 voltam, de a mostani 16 évesek már sokkal több mindenen átestek ennyi éves koruka, mégis jóval gyerekesebbek, mint én, vagy akár a kortársaim akkoriban.
2013. okt. 1. 17:48
 6/7 anonim ***** válasza:

az,hogy 2001ben odamentem,felcsíptem,elvoltam vele kicsit aztán megkaptam.

ha most odamegyek egy 18-20 éves lányhoz ismerkedni,nem ritka,hogy köszönök-szia!-ő meg visszaköszön-jó napot,de kaptam már csókolomot is:).

úgyhogy most az eleje az ismerkedésnek döcögősebb,de ha túl vagyunk a kor mizérian,akkor meg könnyebb sokkal a tapasztalatom és a helyzetkezelési rutinom miatt.

35/F

2013. okt. 2. 00:00
 7/7 anonim ***** válasza:
utolsó xDDD
2013. okt. 2. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!