Van egy szép családom de mégsem vagyok boldog. Mit
tehetnék?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy boldognak kellene lennem mert van egy szerető párom, három gyerekem de úgy érzem mégsem vagyok boldog, valami hiányzik az életemből. Gyakran gondolok az öngyílkosságra mert kilátástalannak érzem a jövőt, nincs értelme az életemnek. Hogy miért érzek így azt ne kérdezzétek mert nem tudom az okát megmondani.
Dili dokinál is voltam már de azt tanácsolta kezdjek új életet, ami azt jelenti, hogy hadjam el a családomat. Szerintetek is ezt kellene tennem?
Keress valami hobbit, menj vissza dolgozni, tanulj szakmát vagy nyelvet, járjatok el a férjeddel táncolni....
2013. okt. 1. 13:05
13/20 A kérdező kommentje:
Persze, hogy járok emberek közzé elmegyek a boltba, anyámhoz, ismerőseimhez. Azt már észrevettem, hogy szivesebben élném mások életét.
2013. okt. 1. 13:21
14/20 anonim válasza:
csinálsz valamit a gyerekek nélkül is? Egyedül, kettesben a pároddal?
2013. okt. 1. 13:29
15/20 anonim válasza:
Sok ez a három gyerek neked nem ? Ne érts félre ,nem kételkedem ,biztos becsülettel ellátod őket .De ebből áll az életed és nem többől ... vagy rosszul gondolom ? Jöttek a gyerekek és egymásra a pároddal nem is maradt idő . Szülők lettetek és megszűntetek párként funkcionálni ? Kérj külső segítséget ,szólj a nagyszülőknek vigyék át a gyerekeket magukhoz egy hétvégére ... Ha nincs pénz utazni ,akkor is kettesben tudtok lenni egy kicsit .. el tudtok menni sétálni ,össze tudtok bújni megnézni egy filmet ... Kellenek ilyenek néha . Ezek is tudnak boldogságot adni és fel tudsz belőlük töltődni ... ;-) !
2013. okt. 1. 13:31
16/20 anonim válasza:
Az, hogy elmész a boltban meg anyudhoz nem társasági élet. Nincs pénz nyaralásra, oké. De otthoni programok is vannak, gyerekek nagyihoz és együtt otthon vacsi, DVD, összebújás stb.
2013. okt. 1. 13:36
17/20 A kérdező kommentje:
Anyósom évekkel ezelőtt meghalt, anyámra pedig nem bízhatom a gyerekeket mert ő nem "kinlódik" velük.
2013. okt. 1. 13:52
18/20 anonim válasza:
Barátok ,barátnők akikkel jóba vagy(tok) ? Nekünk sincs (szülői ,még testvéri sem )segítség ,de a párom barátjára számíthatunk.Olykor ő vigyáz a lányunkra ,hogy kettesben is tudjunk programot csinálni .Amolyan keresztapu szerepet tölt be nálunk (igazából nem az ) . Milyen idősek a gyerekek ?
2013. okt. 1. 14:03
19/20 anonim válasza:
Persze, hogy ott a férjed, majd 3 gyerekes egyedülálló anyaként nagyon fain életed lesz. Vagy ott hagyod a férjed a gyerekekkel? Szép "anya" lennél.
Tervezett gyerekek? Akartad te is?
2013. okt. 1. 14:07
20/20 A kérdező kommentje:
Van egy 13 és egy 10 éves valamint egy 19 hónapos lányunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!