Milyen magas legyen a férfi? Mi az átlagmagasság, ami már jó?
Figyelt kérdés
2013. szept. 28. 23:15
31/44 anonim válasza:
Annyira kevés vagy, hogy szót sem érdemelsz. :-)
32/44 anonim válasza:
Mi van kis gyökér nőként álcázod magad?? hát ennél nagyobb szánalmat még nem láttam. Gratulálok anyádnak.. LOL.. :D
33/44 anonim válasza:
Nem baj,a híd alatt lesz elég hely,vagy ha minden kötél szakad,akkor megkereslek téged,beállok 8. törpének hozzátok és végre szegény Hófehérke megismerhet egy igazi krapekot:).
Azér' mégis meg megkaptam.Hat a paprika?:)
34/44 anonim válasza:
Látod látod csak tudod, hogy hol a helyed :D.. Talán valamelyik sorstársad azért majd befogad, a remény hal meg legutoljára XD.
35/44 anonim válasza:
Akkor reménykedj buzgón,hogy porba fingóként kapsz végre egy normális nőt:).
36/44 anonim válasza:
Nekem nem kell reménykednem mert van munkám és jó fizetésem.. Ellenben te csak egy munkanélküli szájkaratés kis SENKI vagy :D Ezt vésd a kis fejecskédbe egy senki vagy..
37/44 anonim válasza:
Eléggé elfuserált egy mentalista vagy te Gyurikám:).És hiába vázolod itt a lúzer életed részleteit,egy rosszul sikerült gonosz kis törpe vagy,aki akkor látott pi-nát utoljára,amikor kitolta a drága anyucikája:).
38/44 anonim válasza:
Hát kis gané, látod leírtad a nyomorult kis életed eddigi haszontalan foszlányát.. Ez vagy te egy örök-vesztes anyádon élősködő kis billentyű harcos. Istenem imádom az ilyen hajléktalanokat alázni, mint amilyen te vagy.
39/44 anonim válasza:
Te szűz vagy még Gyuri?Mert látványosan nem reagálsz a pi-názós feldobott lasztikra?Biztosan sok csaj pattintott le a törpeséged miatt ez frusztrálhat téged rendesen,de ennyire?
Hordjál veszkó csizmát az dob pár centit:).
40/44 anonim válasza:
Amúgy beszélgettem Andival.. Szép véleménye volt rólad kis faggot :). Amúgy nem vagyok az. De a te Gyurikámozásodból kitűnik, hogy búza vagy nem??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!