Fiúk, mit gondoltok? Mi alapján döntenétek a lány belső tulajdonságát illetően első pillantásra?
Elsősorban fiúk válaszára vagyok kíváncsi, hogy ha meglátnak egy lányt. ahogy az beszél, ahogy viselkedik a barátival és egyéb, melyik egyén/típus/fajta nem is tudom hogy nevezzem tetszik a fiúknak?
Van, aki kimondja a véleményét, szókimondó, mindenről van egyfajta véleménye, amit másokkal megoszt, és elmondja ha valami nem tetszik neki. De néha a túlzott őszinteséggel megbánt mást.
És van, aki inkább visszahúzódóbb egyéniség, lehet vele beszélgetni, de nem ömlik belőle a szó, hanem inkább titokzatosnak akar maradni, szereti a magányos sétákat, az elvont dolgokat, a véleményét pedig nem köti másokra.
Köszi szépen a válaszokat, mindenkinek!
Utolsó, a magányos sétákat arra értettem, ha egyedül van nincs senkije, tehát egyedülálló. Persze ha van párja, akkor azzal sétálgatna és egyéb dolgok.:)
most így leírva az első eléggé bunkónak van beállítva,de lehet,hogy csak egy adott pillanatban okkal ilyen.
a második meg ideálisnak van feltüntetve,de valójában meg lehet,hogy ő az igazi bunkó,mert kukán hallgat sokszor,nem viszonozza a kedvességet,nincsen véleménye,gyakran kéreti magát és kelletlen.
szóval ennyiből nem lehet megállapítani.
mert ismertem olyan lányt pl,aki természetre a 2. volt,de ha megjelentem a társaságban átment az 1.be,hogy feltűnjön és észrevegyem.
mindent összevetve az 1. kategóriába tartozó lányokkal több kellemesebb élményem volt,mint a 2.al.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!