Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiúk, mit gondoltok? Mi...

Fiúk, mit gondoltok? Mi alapján döntenétek a lány belső tulajdonságát illetően első pillantásra?

Figyelt kérdés

Elsősorban fiúk válaszára vagyok kíváncsi, hogy ha meglátnak egy lányt. ahogy az beszél, ahogy viselkedik a barátival és egyéb, melyik egyén/típus/fajta nem is tudom hogy nevezzem tetszik a fiúknak?

Van, aki kimondja a véleményét, szókimondó, mindenről van egyfajta véleménye, amit másokkal megoszt, és elmondja ha valami nem tetszik neki. De néha a túlzott őszinteséggel megbánt mást.

És van, aki inkább visszahúzódóbb egyéniség, lehet vele beszélgetni, de nem ömlik belőle a szó, hanem inkább titokzatosnak akar maradni, szereti a magányos sétákat, az elvont dolgokat, a véleményét pedig nem köti másokra.

2013. szept. 28. 22:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szerintem meg forditva én meg pont azokat veszem észre akik nem a középpontba vannak,ugrabugrálnak,meg tombolnak...hanem csendesek,és más dolgok érdeklik őket.Pl egy szimbla buliba is észreveszem aki nem pattog mint a nikkel bolha hanem csendesen elvan magának :)
2013. szept. 28. 23:21
 12/17 anonim ***** válasza:
tudom feleslegesen válaszolok... de pont leírtál engem :)
2013. szept. 28. 23:25
 13/17 anonim ***** válasza:
2. jobban bejön, mert én is ilyen vagyok.
2013. szept. 28. 23:27
 14/17 anonim ***** válasza:
és csaj? :D
2013. szept. 28. 23:32
 15/17 anonim ***** válasza:
Személy szerint nekem a kettő ötvözete jön be leginkább, társaságban legyen szerény, ha kicsit hallgatag, az sem probléma, viszont ha kérdeznek tőle valamit, akkor értelmesen tudjon is válaszolni és ne úgy kelljen kihúzni belőle minden szót. Az elvontság alatt nem tudom mire gondolsz, de én nem szeretem a nagyon művészlelkű embereket, őszintén megmondva engem rövid idő után idegesítenek és a falra tudnék mászni. A magányos séta dolog sincs éppen ínyemre, mert ne akarjon nagyon egyedül sétálgatni, ha ott vagyok neki én is, akivel elmehet, persze nem kell mindig mindenkor együtt lenni, de az sem jó, ha gyakran járkál magában az ember,főleg, ha van párja.
2013. szept. 28. 23:36
 16/17 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a válaszokat, mindenkinek!

Utolsó, a magányos sétákat arra értettem, ha egyedül van nincs senkije, tehát egyedülálló. Persze ha van párja, akkor azzal sétálgatna és egyéb dolgok.:)

2013. szept. 28. 23:43
 17/17 anonim ***** válasza:

most így leírva az első eléggé bunkónak van beállítva,de lehet,hogy csak egy adott pillanatban okkal ilyen.

a második meg ideálisnak van feltüntetve,de valójában meg lehet,hogy ő az igazi bunkó,mert kukán hallgat sokszor,nem viszonozza a kedvességet,nincsen véleménye,gyakran kéreti magát és kelletlen.

szóval ennyiből nem lehet megállapítani.

mert ismertem olyan lányt pl,aki természetre a 2. volt,de ha megjelentem a társaságban átment az 1.be,hogy feltűnjön és észrevegyem.

mindent összevetve az 1. kategóriába tartozó lányokkal több kellemesebb élményem volt,mint a 2.al.

2013. szept. 29. 02:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!