Köszi szépen. Vonatállomáson történt még régebben egy kávézóban, hogy párommal ültünk és roma pasi odajött jósolni v.mi papagállyal. Ok, meghallgattuk, s felszólított, hogy fizessünk, mi nem akartunk, s megfenyegetett, hogy hívja a bandáját. V.mi apróákat nyomtunk a kezébe és azonnal szóltunk a kávézó dolgozójának.
2013. szept. 27. 13:20
12/16 anonim válasza:
Papagájjal jósolt a csávó? Az igen, ilyet sem hallottam még... meg kell próbálni már az elején lekoptatni az ilyen elemeket, mert ebből jó nem gyakran sül ki.
2013. szept. 27. 13:25
13/16 anonim válasza:
Én simán elmegyek mellettük, mintha ott se lennének. 1x szóltak csak be, de az is késő éjjel volt (délutánosból mentem haza) és be is voltak rendesen állva. És élek! Ha nem foglalkozol a romákkal akkor nincs gond, legalábbis engem sose bántottak. Pedig 1 cigány is simán elverhetne a törékenységem miatt.
25/N
2013. szept. 27. 14:40
14/16 anonim válasza:
Bármi provokálhatja őket, ha csapatban vannak, még erősebbek.
Én is inkább kitérek ilyen és hasonló elemek elől, főleg, ha kevés a járókelő. Igyekszem atározott léptekkel haladni, ha odaszól valaki, akár egy kéregető, süketet játszom.
pont ma ilyesmi volt velem, egy suli utcájában lakok, és a suliba rohadt sok cigány jár, ezért az utca ugye mindig tele van cigányokkal. (szerencsére én nem ebbe járok) jöttem haza, az utcánkba voltam már, egyik fiúbarátommal voltam, előttünk ott volt egy kisebb cigány csapat kb 6-an lehettek, de úgy éreztem hogy be fognak szólni:D mentünk el előttük erre tettek egy-két megjegyzést haveromra (rocker), aztán az egyik odaszól barátomnak: mennyiért adod a csajodat?! nem szóltunk semmit,mert hát elég sokan voltak, de rohadtul felidegesítettek.. már nagyon unom, hogy sokan (köztük én is) félünk tőlük...egyszerűen mindenhol ott vannak:S
2013. szept. 27. 20:41
16/16 anonim válasza:
bkv-n leültek egy rokonom mellé és törésig verték. Csak úgy. Fényes nappal. Rendőrség nem találta még meg őket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!