Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Meddig fog még nőni a lábam?

Meddig fog még nőni a lábam?

Figyelt kérdés
Már elmúltam 14 éves (lány) és már 38-as cipők kellenek. Meddig fog még nőni a lábam? Ráadásul vékony is vagyok, és alig vehetek fel valamilyen nadrágot, mert nagy a lábam hozzá. Nagyon utálom, hogy úgy néz ki a lábam, mint egy kacsának, vékony a lábszáram és nagy a talpam. Anyukámnak 36-os cipők kellenek. Apának se túl nagy a lába. Ugye nem lesz 40-es? Nem akarok teljesen kacsának kinézni. :(
2013. szept. 26. 18:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A 38-as egyáltalán nem extrém méret, persze attól függ, hány centi magas vagy hozzá. Nekem is kb ekkora volt ennyi idősen és utána meg is állt. Most 39/40-es.
2013. szept. 26. 19:04
 12/18 anonim válasza:
Engem nem zavarna nekem 47-es van. :)
2013. szept. 26. 19:55
 13/18 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz a többiekkel, ha idősebb leszel, kb. érettségi után, akkor senkit nem fog érdekelni, hogy milyen ruhában fogsz menni egyetemre, fősulira vagy szakmai képzésre...addig meg tán rájössz, hogy milyen ruhák állnak jól neked, úgy, hogy nem a megfelelési kényszer dolgozik alattad (ezért van az, hogy a ma olyan nagyon menő cicanadrágokat felveszik a 90 kilós "nádszálkisasszonyok", pedig ducin is lehet jól öltözködni, csak mindenkire nagy befolyással van a divat).
2013. szept. 26. 20:46
 14/18 anonim ***** válasza:
Nyugodtan vegyél fel farmert, mert senki sem fogja nézni a lábadat, hidd el. Ha meg ekkora, hát ekkora, muszáj megszokni.
2013. szept. 26. 20:47
 15/18 anonim ***** válasza:

a 38 as teljesen normális lábméret...

miért bonyolitod túl a dolgokat?

2013. szept. 26. 21:49
 16/18 anonim ***** válasza:

Az átlagos felnőtt női lábméret az USA-ban 9-es ami az európai 39-40-es méret.

Az optimális lábméret egyébként a testmagasság 15%-a. Tehát egy 160cm magas lánynak az optimális lámbérete 24 cm ami kb 38-38,5-ös európai cipőméret.

Egy cipőméret kb 0,5 cm eltérést jelent, tehát a a 38-as lábhoz képest a 40-es mindössze 1 cm-el hosszabb. Most komolyan, szerinted kinek tűnik fel az az 1 centi?

A tornacipő, a teljesen fekete és a lekerekített orrú cipők mutatják a legkisebbnek a lábat, hogy a magassarkú cipőkről már ne is beszéljünk.

Fényképezd le magad mondjuk rövidnadrágban vagy csőfarmerben, de cipőben, egész alakosan, oldalról, és látni fogod hogy egyáltalán nem olyan nagy mint amilyennek felülről tűnik.

2013. szept. 27. 13:49
 17/18 anonim ***** válasza:
Ez az optimális lábméret elég vicces, a 180 centimhez 45-ös méretűnek kéne lenni a lábamnak :D
2013. szept. 27. 14:07
 18/18 A kérdező kommentje:
160 cm magas vagyok :)
2013. szept. 27. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!