Miért járnak mindig az ilyen gyúrós izomagyú izmopacsirták széttartott karokkal?
Figyelt kérdés
Mindig röhögés jön rám mikor meglátok egy gyúrós ember így sétálni. Hogy szét tartja a karjait, és mereven és sétálva lengeti, mintha valami acélból lennének.
Mégis miért? olyan nevetséges... xD
És nem, nem irigykedem! Bár írhatjátok, úgysem igaz! :P
2013. szept. 25. 23:05
11/12 anonim válasza:
Szerintem a legviccesebb, ahogy telefonálnak.
12/12 anonim válasza:
Az a gáz, hogy nem veszik észre, hogy egyre szarabbul néznek ki ezzel a testtartással. Mint valami droid ufo..És azt gondolják hogy igy jobban megnézik őket a nők (ez a lényege számukra..ha bevallják ha nem 😅😆) persze hogy megnézik, minden rendellenesre kíváncsiak az emberek. :D Ami borzasztó, elrettentő példának beillő. Én is rájuk szoktam nézni..vonzzák a tekintetet az ilyen majmok, és ilyenkor azt gondolom, hogy te Úristen mekkora agyatlan barom! 🤣😂 Közben meg az a vicc hogy ők komolyan azt hiszik..a nők azert nezik meg oket mert sexisten, napisten, vasember, superman...egyéb jelenség hatásuk van. Szánalom az az ember akinek csak ilyen torz kulsovel van elég önbizalma, hogy olyanná formalja önmagát ami cseppet sem normális!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!