Mit gondoltok egy ilyen lányról?
Nem értem miért írtad le ezt a jellemzést. Ez amolyan önreklámozás jellegű és elég önbizalomnövelés-gyanús.
Hidd el,mindig mindenki érettebbnek gondolja magát a koránál...
Egy átlagos tininek gondollak. Igazából kissé melankolikus beütéssel.
Kedves 2-es. Biztosíthatlak, hogy nem önreklámozás céljából írtam ki a kérdést, csak kíváncsi vagyok mások véleményére. És azt pedig, hogy érettebben gondolkodom, másoktól hallottam, többek között egy pszichológustól is.
U.I. Nem bunkóságból írom
Semmi extra, átlagos 14 éves, aki érettebbnek gondolja magát, pedig nem az. Drámázol itt a csalódásaidról, meg arról, hogy magányos farkas vagy, pedig biztos vagyok benne, hogy minden adandó alkalommal a barátaiddal lógsz.
Tipikus rocker csaj vagy, aki mindig mindenben az újat keresi, ezért is csinálsz annyi mindent és szeretnél különleges lenni, kilógni a sorból, hogy észrevegyenek, mert valójában te is tudod, ott belül, hogy csak egy átlagos lány vagy (azért írom ezt, mert ennyi idősen én is ilyen voltam, csak fiúban, és 100%-ig biztos vagyok benne, hogy nálad is ez a helyzet).
A negatív élményed tényleg durvább nálad, mint az átlagnál, de ne feledd el, sokaknak vannak sötét, traumatikus, feldolgozatlan negatív élmények a múltjukban, igazából az a ritkább, akinek saját érzései szerint is könnyű és jó élete volt.
Teljesen normális vagy a leírás alapján, akár szimpatikusnak is neveznélek, bár nehéz megítélni, mivel egy szem igazán negatív tulajdonságot sem említettél, ahogy feltűnően kirívót sem (a rocker öltözködés a rocker barátaid közt aligha kirívó vagy különc).
#ismeri be
Rosszul fogalmaztam, bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!