Csak nekem tetszenek ennyire a vörös fiúk?
Pl. Harry herceg, Eddie Redmayne, Rupert Grint vagy a Született feleségekbeb szereplő ikerpár <3
Nagyon helyesek, de ha megkérdezem valamelyik barátnőmet, neki nem ez a véleménye, sőt. Csak én vagyok ilyen fura?:D
Ja, és ha egy helyes, vörös gyerek is olvassa ezt a kérdést akkor írjon már nekem egy privit :DDd
14/L
Azért fura, mert a vörös hajú férfiak általában rondák. Akiket említettél, azok sem tűnnek valami szépnek. Nekem is elég különleges ízlésem van lányok terén, amit eddig kb. nulla ismerősöm értett meg, mindegyik csak nézett, hogy mégis mi tetszik nekem az olyan lányokban.
A vörös hajú nőkkel teljesen más a helyzet. Nekik alapból jobban áll, sokan meg csak festik.
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó: Ez kedves :D Nem, amúgy ez is egy vélemény és hidd el, a legtöbben neked adnának igazat.
Nekem akkor is nagyon tetszik, pláne ha szeplős az illető.
Bognán Ádámot kihagytam. <3
Én is imádom a vörös hajú pasikat!!!! :)
18/l
a-a nem vagy egyedül :D
nekem is bejönnek a vörös hajú fiúk,bár lehet h az is benne van h én is vörös vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!