Te mit kezdenél 200. 000 Ft. -al?
Figyelt kérdés
Bármi jöhet!2013. szept. 14. 18:05
11/17 anonim válasza:
A legutóbbi válaszoló vagyok. Annyit fűznék még hozzá, hogy valószínűleg nem az egészet ajánlanám fel, de egy részét biztos. Nem akartam olyan nagy szavakkal élni, sem szentnek beállítani magam. Elnézést!
12/17 anonim válasza:
Ha nyeremény lenne, akkor tuti elhívnék pár barátot bulizni, az lenne 10.000 Ft. Aztán még 40.000-et kivennék belőle, a többit elraknám, mert jól jöhet, ha költözöm (most keresek munkát, bármikor lehet bármi).
Ha örökölném, akkor nyilván nem illik bulizni belőle, de ugyanúgy kivennék 50.000-et, a többit elraknám.
13/17 anonim válasza:
Ha most az ölembe pottyanna az a 200.000 Ft hétfőn nyitásnál ott lennék egy Honda szalonba és meg venném életem első új autóját, amire már régóta spórolok és még az a 200.000 hiányzik. Hitelt pedig nem szeretnék felvenni. De mivel nem kapok most pénz ezért a következő fizetésemmel kiegészítem az összeget és meg veszem az autót.
14/17 anonim válasza:
Háát lássuk ha most lenne 200ezrem elmennék a praktikerbe vennék egy hűtő-fűtő klímát, felszereltetném és a többit eltenném....
15/17 anonim válasza:
Beraktároznék itthonra mindenből,meg vennék pár ruhát.
16/17 anonim válasza:
Lekötném úgy, hogy minél többet kamatozzon.
17/17 anonim válasza:
Egy részéből befizetném a tartozásaink egy részét, a másik feléből vennék egy pár cipőt mindenkinek a családban, már nagy szükség lenne rá. Vagy inkább odaadnám anyukámnak a fogorvosra. Nehéz kérdés, túl sok helye lenne. :C
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!