WTF miért csinálják ezt?
Figyelt kérdés
Most vagyok középsulis és a lányok folyton kérdezik ,hogy nem-e tetszik egy gyerek az osztálytársam én mondom nekik ,hogy nem ,de nem értik meg!!Már egy hete csak kérdezgetik még a srác előtt is a srác mérges lesz érte pár napja ebédnél a barátnőm meg kérdezte tőlem és elkezdte ,hogy illenénk ő meg meg fenyegedte ,hogy meg lesz halva ha még egyszer ezt mondja.Meg ma maga ült és azt akarták ,hogy üljek mellé ,hogy tetszek neki ő meg imátkozott ,hogy ne ..Néha beszólogat néha kedves és vicces és furán is szokott rám nézni nem tudom ,hogy mi ez.2013. szept. 11. 18:12
1/2 anonim válasza:
Bizarr osztálytársaid vannak. Egyre primitívebbek a felnövő nemzedékek. A tettüknek oka ebből adódik.
2/2 anonim válasza:
Máskor ne válaszolj, ha kérdezgetnek, hogy tetszik- az illető. Mondj ilyeneket: "unalmas vagy már ezzel" "akadj le rólam" "mi van, szerelmes vagy belém?" "ne velem törődj, inkább fonogasd a fülszőrödet" Egy idő után találnak majd maguknak más szórakozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!