Egy énektanár és rengeteg gyakorlás mennyit ér?
Figyelt kérdés
Nagy zenerajongó vagyok, és van kedvenc zenekarom akikre felnézek. Álmom hogy én is egy zenekar tagja legyek. Legszívesebben az éneklést csinálnám, de nem valami jó a hangom hozzá, sőt.... Egy énektanárral ezen lehet javítani, vagy ez olyan adottság amihez születni kell?
14/F
2013. szept. 10. 21:04
1/3 anonim válasza:
egy jó hangot ami nincs kiképezve azt az énektanár, és sok gyakorlás teheti még jobbá.. De a lényeg hogy mindig is ott volt az a jó hang, csak nem volt jól használva..
Egy pocsék hangot, ezer tanár és egy életre szóló gyakorlás sem fog tudni jó hanggá varázsolni..
Nagyon sok embernek pocsék a hangja..(ahogy nekem is) Így sokan vannak akik soha nem lehetnek énekesek mert nincs meg a hangjuk rá.
A kérdés a te esetedben, hogy jó hangod van vagy sem.
2/3 A kérdező kommentje:
Nincs jó hangom. Akkor inkább legyek gitáros vagy dobos?
2013. szept. 10. 21:30
3/3 anonim válasza:
Az én énektanárom anno gimiben olyan fahangú embereket készített fel egy év alatt, hogy simán átmentek a felvételin. Ő azt mondta nincs rossz hang, csak kevés gyakorlat. Nyilván nem leszel soha olyan profi mint egy veleszületett tehetséggel megáldott ember, de nagyon jó hangod is lehet, sok gyakorlással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!