Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerinted mi a határa a te...

Szerinted mi a határa a te hülyeségednek?

Figyelt kérdés
Értsd, ahogy akarod, pl mi az amit még megtennél, mi miatt néznek nagyon hülyének mások, stb.

2013. szept. 10. 18:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Nincs határa!
2013. szept. 10. 18:50
 2/8 anonim ***** válasza:

A társaságon múlik. Ha egyedul vagyok akkor semmi hulyeség.

De ha társaságban (1 személy is elég) akkor szinte bármire.

Buszmegállóban, utcán saját szerzeményu rappet nyomok, olyankor tényleg minden hulyeségben benne vagyok.

Lógás az órákról, tanárral szemétkedés, visszapofázás stb

Most a fultágító miatt néznek hulyének amit épp ma raktam be :$

16/F

2013. szept. 10. 18:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Én egész életemben idióta voltam, ha fel vagyok pörögve, akkor szinte minden hülyeségben benne vagyok, bár egy ideje már nem tartom olyan szórakoztatónak az ilyen dolgokat. Piásan persze bármilyen baromságra képes vagyok. (20L)
2013. szept. 10. 18:57
 4/8 anonim ***** válasza:
Illuminált állapotban kaphatóbb vagyok a baromságokra, de alapvetően társaságfüggő.
2013. szept. 10. 19:01
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Amíg csak magamat veszélyeztetem.
2013. szept. 10. 20:02
 6/8 Justicar ***** válasza:
Az utolsó válaszoló tökéletesen leírta az én határaimat is.:D
2013. szept. 10. 20:37
 7/8 anonim ***** válasza:

Szoktam és szeretek nagyon magas és elméletben veszélyes helyeken mászkálni, de ezt nem titulálom hülyeségnek, mert elég jó az egyensúlyérzékem (mondhatni átlagon felül jó), így nincs reális esély arra, hogy lezuhanjak.

Elmés beszólásokat szoktam mondani, nem tiszteletleneket, csak a barátaimnak. Nálam a hülyeség leginkább verbális természetű.

2013. szept. 11. 16:03
 8/8 anonim ***** válasza:

#2 Kommentelö vagyok..

Ma suliban az épuletben egy lány nyitott esernyövel járkált, én odamentem és ráöntöttem egy flakon vizet x'd

2013. szept. 11. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!