Fiúk nagyon nehéz?!
Én nő vagyok, ne vegyétek tolakodásnak, de: Miért nem lehet úgy pisilni, hogy ne legyen csupa sárga pötty a WC fala, a WC perme, a padló, ülőke alja? Ha kicsit több sör gurult le vagy éjjel félálomba vagytok, legalább akkor, miért nem lehet ráülni? Néztétek már milyen gusztustalan? Takarítottátok el magatok után a heti vizeletet a csempéről, meg egyebek? Itt lehettek őszinték, nem kell hazudni, hogy jajj én letakarítom, persze én ráülök, én meg Lady Gaga vagyok. Anonim oldal!
TISZTELET A KIVÉTELNEK! Tudom, nem minden pasi ilyen, de én az ilyenek válaszát várom elsősorban.
Köszi.
(Nem egyedülálló pasik véleményét várom elsősorban, nyilván ők vagy nem csinálnak maguknak plusz munkát és leülnek, vagy kitakarítanak mivel nincs nő a háznál. Egyértelmű).
A mosdóba hugyozós kölök vagyok:
És ha valakinek nyugalmi helyzetben nem elég hosszú a töke az mit tegyen?(Állva 16,5 centi, ernyedten 8).Mert rövid ernyedt kukival van hogy ülve is félrehugyozok!Nekem a kád vált be és lehet velem vitatkozni, lehet engem üldözni de én ezentúl is a kádba fogok hugyozni
Ên mèg azt hittem milyen ègő ès,hogy egyedül vagyok a kagylòba ès egyèb helyekre hugyozással.
A règi melôhelyemen a szőlő tövère pisslantottam.Egyszer jött a főnöknőm anyja Nèmetorszàgbòl....sz@rrà dîcsérte,hogy milyen különleges ez a szőlő mert ilyet nem evett mèg.
Az tuti.:)
Férfiember állva hugyozik, és kész. Nem vagyok se nő, se bu,zi, hogy leüljek. (Jön a lepontozás, nem baj).
Egyébként a gondot egyrészt a visszapattanó cseppek okozzák, másrészt néha meglepő irányban indul el a cucc. Jó kép a témában: [link]
A takarítás részéhez: igen, takarítottam el magam után. Most kollégiumban élek, ahova jár takarítónő, szóval most nem.
Viszont ezen a mosdóba meg kádba hugyozáson nagyon kiakadtam. Komolyan oda pisáltok, ahol később fürdötök, vagy fogat mostok?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!