Miért nem írt vissza, talán rosszul fogalmaztam?
Figyelt kérdés
Bejelöltem a fodrászomta facebookon és megkérdeztem tőle így, hogy hol csináltatta a műkörmét, mert én is régóta tervezek feltetetni. Elfelejtettem ott megkérdezni tőle, ezért írtam neki. Így fogalmaztam: Szia! Bocsi a zavarásért, de most jutott eszembe, hogy elfelejtettelek megkérdezni hol csináltattad a körmödet? nagyon szép, és már régóta szeretnék én is felrakatni, csak nem tudom, hogy Győrben hol van olyan szalon, ahol elfogadható áron, igényesen, szépen megcsinálják. Előre is köszi a választ! Rögtön vissza is jelölt, de csak utána írtam neki és láttam, hogy meg is nézte, de azóta se válaszolt. Magamat hibáztatom, mert szerintem úgy hangzik, mintha a munkáját szóltam volna le vagy nem is tudom. Lehet ez jött le neki ebből? Pedig semmi ilyen szándékom nem volt. Most már félek legközelebb elmenni hozzá.2013. szept. 4. 22:27
1/3 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ebből bármi rosszra lehet gondolni. Lehet elfelejtett visszaírni.
2/3 anonim válasza:
A fodrászodnál érdeklődtél a műkörméről.
Ezzel hogy szólod le a fodrász munkáját? Sehogy.
Ha tényleg csak ennyit írtál neki, egyszerűen nem akart beszélgetni, vagy válaszolni, mert bunkó. Ettől ne érezd magad rosszul. Simán megírhatta volna, hol csináltatta.
3/3 anonim válasza:
tartott tőle,hogy egy párbeszéd fog kialakulni,amire se ideje,se kedve,se nem éri meg neki,ha rögtön visszaír,így pihenteti a dolgot egy kicsit,aztán megírja a címet,egy váratlan időpontban,amikor biztosan nem kell beszélgetnie is mellé.
én így szoktam ha nincsen kedvem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!