Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mondja meg nekem valaki mi a...

Mondja meg nekem valaki mi a fa$zért kell: ő helyett o-t meg é helyett e-t meg ű helyett u-t használni. Ugyan annyi ku"va betűt kell leírnia nem?

Figyelt kérdés

Az ilyen emberektől kivagyok mi a sz_rér kell ezt csinálni?

nem bírom felfogni.

#betű #ű-u
2013. szept. 4. 13:27
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert külföldről netezik és a billentyűzet nem hagyományos ékezetes magyar.
2013. szept. 4. 13:28
 2/10 A kérdező kommentje:
de van akinek nem ez a baja és szándékosan csinálja.
2013. szept. 4. 13:31
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Vagy telefonról ír, és úgy gyorsabb, mint kikeresni az ékezetes betűt. Nagyon sokat neteznek telefonról.
2013. szept. 4. 13:36
 4/10 anonim ***** válasza:
Az én barátom is ékezet nélkül ír, telefonja androidos, annak a querty billentyűje csak az angol betűket jeleníti meg, azt szokta meg, ezért így ír gép elől is. Engem is idegesített eleinte, hogy ugyanaddig tartana megkeresnie az ékezetes betűt is, de megszoktam.
2013. szept. 4. 13:48
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

En nem vok kepes rajonni, hogy kell a telefonnal ekezetet generalni.

A laptopon is konnyebb csak az alapkaraltereket figyelembe venni - ez ugyebar szabadido nem munka!

De ne is haragudj - muszaj ilyen durva stilusban irnod? Ha nekem nem szabad igy irnom, neked miert szabad ugy?? Raadasul $jelekkel, tisztara idegesit, mingyar posztolok egy agressziv kerdest a temaban...

2013. szept. 4. 13:49
 6/10 anonim ***** válasza:
77%
Valaki ezért, mert külföldi vagy csak a billentyűzete valaki meg csicska azért... De hosszabb szövegnél kib@$zott idegesítő tud lenni...
2013. szept. 4. 14:08
 7/10 anonim ***** válasza:
Én sokáig írtam így, mert programozó vagyok, ott az ember nem használ ékezeteket, és egyszerűen ehhez voltam szokva. Sok informatikus van még így vele.
2013. szept. 4. 14:41
 8/10 anonim ***** válasza:
68%
Azért idegesít ez téged ennyire, mert kevés az intelligenciád. Akinek jó a nyelvi intelligenciája, annak ez fel sem tűnik.
2013. szept. 4. 14:59
 9/10 anonim ***** válasza:

Már meg ne haragudj, de szerintem idegesítőbb az, hogy ilyen alpári stílusban fogalmazol, mint az, ha valaki ékezetek nélkül ír.

Egyébként az előttem válaszolóknak igaza van: sokan, akik külföldről írnak, nem raknak ékezetet; ill. a telefonról írók többsége sem használ ékezetet. Ha telefonról írok, én sem szoktam használni. Általában telefonról úgyis csak a barátaimnak írok, ők tudják, miért nincsenek ékezetek a betűimen.

2013. szept. 4. 18:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha valakinek nincs rá lehetősége, akkor no para, viszont remélem azzal mindenki tisztában van, hogy 2 sornál hosszabb ékezet mentes szöveget 10 emberből 1, vagy még annyi sem olvas el.
2013. szept. 4. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!