Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ragadt rá Bridget...

Miért ragadt rá Bridget Jones-ra az a jelző hogy kövér?

Figyelt kérdés
Hollywoodban is nagy dobot vertek neki, hogy meg kellett hízzon meg stb, közben valójában rendben van, szerintem sok nő megirigyelne egy olyan alakot, mert az csinos. Csak én gondolom így ?

2013. szept. 1. 22:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Film.. Viszont gondolom azért, mert amúgy a színésznő mindig is vékony volt. Az meg azért jó 15-20kiló plusz, amit fel kellett szednie. Leadni meg utána nem egyszerű. Tény, hogy nem kövér. Inkább husis, de semmiképp nem vékony alkat.
2013. szept. 1. 22:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Azért, mert manapság az a jó, ha egy deka zsír sincs az emberen.. Tény, hogy B. J. nem pálcika, de még szerintem se számít kövérnek. A színésznő pedig anorexiás és edzésmániás, ezért valóban sokat kellet híznia a szerephez.
2013. szept. 2. 01:57
 3/3 anonim ***** válasza:
a film/könyv bridget szempontjából mesél. Sok, ENYHÉN túlsúlyos nő ( mint Bridget) gondolja magát kövérnek. Bridget Jones egy típusember. A "modern" nő, "modern problémákkal" ( szingliség, túlsúly, piálás, cigiről való leszokás, karrierépítés) A legtöbb nő kövérnek tartja magát, még ha nem is az.
2014. máj. 24. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!