Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináljak? Folyton negatív...

Mit csináljak? Folyton negatív megerősítéseket kapok. Pl:nagy orrom van, kövér vagyok, alacsony, és ezért piszkálnak, tegnap az egyik barátnőm azt mondta, hogy úgy nézek ki mint Gollam. Nagyon rosszul esnek ezek a szavak. Bővebben lent! 14/L

Figyelt kérdés
Fogyókúrázom, koplalok, próbálok megfelelni másoknak, de egyszerűen nem megy! Senkinek sem merek erről beszélni. Undorodom a hájas combjaimtól, az arcomtól, meg attól, ami vagyok. Zokogva írtam ki ezt a kérdést is, nem egyszer gondolkodtam már az öngyilkosságon.

2013. aug. 30. 15:45
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
de aranyos vagy:)) ♥
2013. aug. 31. 16:09
 12/13 anonim ***** válasza:
Küldesz képet?
2013. aug. 31. 18:44
 13/13 anonim válasza:

Kedves 8. válaszoló: önbizalomhiánnyal küzd, teljesen a padlón van, az öngyilkosság jár a fejében. De azért rúgjál bele még egyet! Gratulálok. Inkább neked kéne undorodnod magadtól, nem a kérdezőnek.

Am nyugi kérdező, én is ebben a helyzetben vagyok. Depresszió, önbizalomhiány, ... meg majdnem minden amit leírtál. Én már megtanultam, h rengeteg vadparaszt "tökéletes vagyok leszólok másokat" ember van. Én azt mondom sz*rj az arcukba! (persze ne szó szerint :D -na jó, néhányan azért tényleg megérdemelnék...) A lényeg az, h ne másoknak hanem magadnak akarj megfelelni. Ne azért kezdj el fogyózni, mert mások azt mondták h "kövér vagy". Van h akkor is ezt mondják valakire ha hajszálvékony az illető. A barátnőkről meg csak annyit, h hónapok óta nincs. Legalábbis nekem. Rossz h nem beszélhetem meg a gondjaimat egy haverral, de inkább legyek egyedül mint olyanok között akik hátráltatnak. Sose voltak igaz barátaim, csak azok akiket annak hittem aztán szépen sorban hátba szúrt az összes. A volt sulimban 300 gyerekből 280 engem csesztetett h milyen csúnya vagyok. Minden nap rettegve mentem suliba. H jaj ne, megint leszólást kapok. Vagdostam magam, és itt kezdődött a depresszióm. De idővel megtanultam, h egyik elkényeztetett hülyegyerek nem ér annyit h a vérem folyjon. Mert nem jobbak mint én. Ezek az emberek mások elnyomásával akarják bebizonyítani maguknak h "jobbak"

. pedig nem így van.

Na mindegy, ennyit a rólam:D Ha olvasod ezt a választ, és ha sikerült ezzel vmennyire segítenem hát annak én örülök ^^ 15/L

2013. aug. 31. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!