Örökké sír a 10 éves öcsém. Miért?
Figyelt kérdés
Most jöttünk be, mert a tesóm már megint sír. De azért, mert visszaszóltam neki. Ezért miért kell neki sírni?? És persze mindig ő kezdi, de anya mindig kipártolja. Nagyon érzékeny gyerek lett belőle:/ Szerintem ha anyám nem védené ennyire, nem lenne ennyire érzékeny. És úgy viselkedik mint egy 5 éves kislány... Úgy is beszél anyával (R betűt J-nek ejti stb.) Nincs barátja, mert megbántotta őt is.(pedig nagyon jófej volt) Miért bömböl örökké? 13L2013. aug. 30. 10:09
1/5 anonim válasza:
Szerintem hagyd rá az öcsédre, minden gyereknek van hisztikorszaka. :) Anyukád talán éppen azért pártolja mert ennyire érzékeny. Inkább próbáld meg bátorítani, vagy megtanítani neki az r betűt, hátha gyorsabban kinövi ezt a korszakot. :)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!:) De csak anyával beszél úgy, mintha kicsi lenne. Velem úgy beszél mintha a szolgája lennék:// És meg is szokott verni, habár az nem nagyon fáj:D
2013. aug. 30. 10:23
3/5 anonim válasza:
elkényeztetett gyerek, anyád helyébe néha egy kis verést adnék neki
4/5 anonim válasza:
#1: hisztikorszaka?? Egy 10 éves gyerek már rég kinőtt a "hisztikorszakból"!..
Egy 10 éves gyerek már tudatosan képes manipulálni a környezetét, pontosan tudja kire milyen technikákkal lehet "hatni", hogy saját érdekeit érvényesítse.
Szinte biztos, hogy itt is erről van szó.
Na és persze valószínűleg el is van kényeztetve.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én is így gondolom, próbáltam anyukámmal beszélni erről, de azt mondja, hogy ő még "kicsi" :/ De amikor én voltam 10 éves, nem úgy volt, mint vele.
2013. aug. 30. 11:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!