Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Örökké sír a 10 éves öcsém....

Örökké sír a 10 éves öcsém. Miért?

Figyelt kérdés
Most jöttünk be, mert a tesóm már megint sír. De azért, mert visszaszóltam neki. Ezért miért kell neki sírni?? És persze mindig ő kezdi, de anya mindig kipártolja. Nagyon érzékeny gyerek lett belőle:/ Szerintem ha anyám nem védené ennyire, nem lenne ennyire érzékeny. És úgy viselkedik mint egy 5 éves kislány... Úgy is beszél anyával (R betűt J-nek ejti stb.) Nincs barátja, mert megbántotta őt is.(pedig nagyon jófej volt) Miért bömböl örökké? 13L
2013. aug. 30. 10:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd rá az öcsédre, minden gyereknek van hisztikorszaka. :) Anyukád talán éppen azért pártolja mert ennyire érzékeny. Inkább próbáld meg bátorítani, vagy megtanítani neki az r betűt, hátha gyorsabban kinövi ezt a korszakot. :)
2013. aug. 30. 10:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!:) De csak anyával beszél úgy, mintha kicsi lenne. Velem úgy beszél mintha a szolgája lennék:// És meg is szokott verni, habár az nem nagyon fáj:D
2013. aug. 30. 10:23
 3/5 anonim ***** válasza:
elkényeztetett gyerek, anyád helyébe néha egy kis verést adnék neki
2013. aug. 30. 10:45
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

#1: hisztikorszaka?? Egy 10 éves gyerek már rég kinőtt a "hisztikorszakból"!..

Egy 10 éves gyerek már tudatosan képes manipulálni a környezetét, pontosan tudja kire milyen technikákkal lehet "hatni", hogy saját érdekeit érvényesítse.

Szinte biztos, hogy itt is erről van szó.

Na és persze valószínűleg el is van kényeztetve.

2013. aug. 30. 10:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én is így gondolom, próbáltam anyukámmal beszélni erről, de azt mondja, hogy ő még "kicsi" :/ De amikor én voltam 10 éves, nem úgy volt, mint vele.
2013. aug. 30. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!