Most kaptam egy A4-es simalapú, szép füzetet és nemudom mit írjak bele?
Figyelt kérdés
Naplót vezetni nem tudok 2 napnál tovább így ez ejtve van. Idézetes, verses, dalszöveges, rajzos füzetem is van.2013. aug. 25. 15:10
1/9 anonim válasza:
ó de nagy problémák:D
szerintem tedd el sulira.
2/9 anonim válasza:
1 es egyetértek. de nagy gondod van kérdezö ? Honnan tudjuk mit írj bele ? ahogy az e1 es írja iskolába esetleg ha bevásárolni mész tépsz ki belöle lapot jegyzetelni jólesz. Mi van unatkozol ?
4/9 anonim válasza:
Rajzold le belé a kedvenc könyv/film szereplőidet.Vagy csinálj emlék könyvet:D Szépen ki dekopázsolod a füzetborítót és az összes barátnődnek körbe adod,és megkéred hogy írjanak&rajzoljanak belé vmit amiről te jutsz eszükbe+közös élményeket!de ez csak egy ötlet...;)
5/9 anonim válasza:
Geometria füzet, kémi, fizika, biológia, földraj. Suliba használhatod. Én is mindig szép füzeteket vettem azokhoz a tantárgyakhoz amit utáltam, így jobban rá tudtam magam szedni, hogy tanuljak valamit belőle. :D
6/9 CMV válasza:
Készíts horcruxot belőle. Ötven év múlva még jól jöhet.
7/9 A kérdező kommentje:
utolsó: Sok volt a Harry Potter? :D
2013. aug. 25. 23:36
8/9 CMV válasza:
Nem, csak ez jutott eszembe először :D Ha komolyan válaszolnom kellene, azt mondanám, írj bele egy novellát, vagy a fent említett módon készíts belőle emlékkönyvet. Olyan célra használd, ami inspirál és amit szeretsz csinálni. Ha végképp nincs ötleted, add oda egy testvérnek vagy unokatestvérnek.
9/9 CMV válasza:
Mellesleg - őszintén kívánom Neked, hogy ez legyen életed legnagyobb problémája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!