Vajon a gyerekkori énetek büszke lenne most rátok?
Az ember gyerekként elképzeli, hogy űrhajós lesz, tűzoltó, rendőr, tanár, fodrász, énekes, színész, orvos vagy ügyvéd..
Lesz családja, férje/felesége, gyerekei, szép nagy háza, autója garázsban és nem lesznek pénzügyi gondok.
Aztán jön az élet..
Én 16 vagyok és már most azt mondom, hogy a 10 éves én szörnyülködve és rettegve nézné azt az embert aki most vagyok. Tönkretettem az ő vagyis a saját jövőmet.
A ti gyerekkori énetek most mit mondana nektek? Mit gondolna? Büszke lenne?
(Tudom kicsit nagyon személyes a téma, de egész nap ezen agyalok és érdekel, hogy ki hogy van vele)
Köszön a válaszokat!
10es: én elolvastam és teljesen megértem:S Fel a fejjel! Egyszer fent, egyszer lent tudod..:) (mondanám, hogy egyszer úgyis mindenki egyenesbe jön(EKG) de az nem lenne most biztató:D)
10-es vagyok.
:DDD Köszi a biztatást, próbálok túljutni ezen a depis korszakon.((: Remélem, a mostani énem majd büszke lesz a jövendőbeli énemre. (Ez kicsit bonyolult lett :D)
azt hiszem, egyáltalán nem.
igaz, hogy csak 14 vagyok, de egyáltalán nem ilyen akartam lenni, mint amilyen vagyok.
10es: így van, a mostani éned még lehet majd büszke a jövőbélire. Ezt tartsd szem előtt:)
Az emberek változnak. Az én énem kicsi énem sem büszke erre a mostanira, de mondjak valamit? 16 éves fejjel úgy látom, hogy ezzel az énemmel talán többre viszem majd. Nem hagyom, hogy megmondják, mikor mit csináljak és kitartóan harcolok azért amit szeretnék. A kicsi énem nem tenné. Szóval minden rosszban van valami jó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!