Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vajon a gyerekkori énetek...

Vajon a gyerekkori énetek büszke lenne most rátok?

Figyelt kérdés

Az ember gyerekként elképzeli, hogy űrhajós lesz, tűzoltó, rendőr, tanár, fodrász, énekes, színész, orvos vagy ügyvéd..

Lesz családja, férje/felesége, gyerekei, szép nagy háza, autója garázsban és nem lesznek pénzügyi gondok.

Aztán jön az élet..

Én 16 vagyok és már most azt mondom, hogy a 10 éves én szörnyülködve és rettegve nézné azt az embert aki most vagyok. Tönkretettem az ő vagyis a saját jövőmet.

A ti gyerekkori énetek most mit mondana nektek? Mit gondolna? Büszke lenne?

(Tudom kicsit nagyon személyes a téma, de egész nap ezen agyalok és érdekel, hogy ki hogy van vele)

2013. aug. 23. 16:17
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Köszön a válaszokat!

10es: én elolvastam és teljesen megértem:S Fel a fejjel! Egyszer fent, egyszer lent tudod..:) (mondanám, hogy egyszer úgyis mindenki egyenesbe jön(EKG) de az nem lenne most biztató:D)

2013. aug. 24. 13:19
 12/16 anonim válasza:

10-es vagyok.

:DDD Köszi a biztatást, próbálok túljutni ezen a depis korszakon.((: Remélem, a mostani énem majd büszke lesz a jövendőbeli énemre. (Ez kicsit bonyolult lett :D)

2013. aug. 24. 20:14
 13/16 anonim válasza:

azt hiszem, egyáltalán nem.

igaz, hogy csak 14 vagyok, de egyáltalán nem ilyen akartam lenni, mint amilyen vagyok.

2013. okt. 25. 20:12
 14/16 A kérdező kommentje:

10es: így van, a mostani éned még lehet majd büszke a jövőbélire. Ezt tartsd szem előtt:)

Az emberek változnak. Az én énem kicsi énem sem büszke erre a mostanira, de mondjak valamit? 16 éves fejjel úgy látom, hogy ezzel az énemmel talán többre viszem majd. Nem hagyom, hogy megmondják, mikor mit csináljak és kitartóan harcolok azért amit szeretnék. A kicsi énem nem tenné. Szóval minden rosszban van valami jó:)

2013. okt. 25. 23:01
 15/16 anonim ***** válasza:
Én gyerekkoromba öngyilkos akartam lenni és azért nem lettem hátha nagyszerű felnőtt leszek. Ha a gyerekkori énem látna engem nem habozna h kinyirja magát.
2014. márc. 23. 13:28
 16/16 anonim ***** válasza:
Gyerekkoromban nem nagyon voltak konkrét álmaim. Rengeteg volt pl: gördeszkázni, rocksztárnak lenni, parkourozni, jó haverokkal hülyeségekbe belekeveredni, valamiben kiemelkedőnek lenni, zenekarban játszani, képregényt rajzolni, nagy és veszélyes fegyverekkel rohangálni. Ezeknek a nagy része sikerült már, bár kisebb mértékben mint ahogy gyerekként képzeltem. Igazából magamat sohase képzeltem el úgy mint valami boldog családapát, vagy valami nagy üzletembert. Mindig úgy képzeltem el magam mint egy szabad ember aki fogja a cuccait és megy a világban amerre akar. Nem valami gazdag, de pont elég pénze van. Hát, ez valószínűleg nem így lesz, mert nem nagyon van olyan munka amit így lehetne csinálni. De szerintem ha a gyerekkori énem beszélhetne velem akkor azt mondaná hogy "Próbálhattad volna keményebben is, de eddig király". Nem hiszem hogy büszke lenne, de szerintem tetszene neki.
2014. júl. 1. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!