Hogy lehet az, hogy 33 fogam van?
- nem tudsz számolni
- elraboltak az UFo-k és beültettek fogként egy távirányítót
- a meg nem született ikertestvéredből ennyi maradt
- nem tudsz számolni (ja, ezt már írtam)
- egy olyan fogad van amit a profilja miatt duplának látsz, így csak 32 van
- amikor fogorvosnál jártál legutóbb akkor becsempészte a szádba az előző páciens fogát, mert nem fizet szemétszállítási díjat, és így szabadul meg a kihúzott fogaktól
- nem tudsz számolni (ja, ez már volt)
1. válaszolónak: ilyen hülyeségeket nem válaszoljál már jó?
2. válaszolónak: köszi
Osztódik? :D
Vagy csak ketté tört.
Nekem is 33 fogam volt, a minap húzták ki a plusz bölcsességfogat, ami a bal felső, normál bölcsesség fogam mögött volt. A fogorvosnő megszenvedett (mondjuk én is), azt mondta, 36 éves praxisa alatt sosem találkozott ilyennel.
Az ősmagyar mitológiában a plusz testrésszel születetteket különlegesnek tekintették. Rendszerint belőlük lettek sámánok, örülj neki :).
Mosd rendesen, és nem lesz gáz, az enyém a felső állkapocs csatlakozójánál volt, és már elkezdte nagyon nyomni azt a részt, nem volt mit tenni.
A mindenféle valódi válasszal nem rendelkező pötyögtetők pedig lesznek szívesek utánaolvasni, mielőtt sületlenségeket írnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!