Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha már valaki felregisztrált...

Ha már valaki felregisztrált erre az oldalra, miért nem képes egy k. va ékezetes billentyűzetet venni magának?

Figyelt kérdés
Ha már sokan a helyesírásba kötnek bele, engem valamiért ezek az ékezet nélküliek tudnak idegesíteni.

2013. aug. 22. 06:13
 1/10 anonim ***** válasza:

Hát engem meg jobban tud idegesíteni, ha valaki a hülye agyf***ságait írja le, ráadásul olyan béna helyesírással, hogy szinte már fáj, mint az hogy valaki ír egy normális kommentet, esetleg ékezetek nélkül, ami ezt leszámítva helyesen van írva.

Ne reménykedj benne, hogy sokan csak azért vesznek ékezetes billentyűzetet, mert téged idegesít. Ha ennyire zavar ne olvasd el, és probléma megoldva.

2013. aug. 22. 06:57
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha a válasza értelmes dacára az ékezetek hiányának, nem zavar. A helyesírási hiba jobban. Én redszerint telefonról vagyok itt, így néha el el ütök egy betűt. Mást ez is zavarhat.
2013. aug. 22. 07:03
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem nagyon kell billentyűzetbe fektetni pénzt, elég lenne egy 852-es kódlapot telepíteni! Az meg ingyen van.
2013. aug. 22. 07:17
 4/10 anonim ***** válasza:
Kit érdekel, hogy téged mi zavar.Engem meg az zavar, hogy ilyen kérdést teszel fel.
2013. aug. 22. 07:27
 5/10 anonim ***** válasza:

tudod a mobiltechnológia már odáig fejlődött, hogy lehet telefonról is írogatni. Ha volt már ilyen telefon a kezedben, akkor tudnod kellene, hogy lehetetlenség ékezettel írni róla, mert tripla időbe telik, mire az ékezetes betűkhöz vergődik az ember.

Szóval ne legyél ilyen dafke, inkább gondolkozz kicsit.

2013. aug. 22. 07:30
 6/10 anonim ***** válasza:
Külföldön van, és nem bajlódik ezzel.
2013. aug. 22. 07:53
 7/10 anonim ***** válasza:
51%

5-ös: A mobiltechnológia nem csak annyit fejlődött, hogy írni lehet mobilról, hanem odáig is, hogy az ékezeteket is nagyon gyorsan és egyszerűen lehet elérni, használni.

Szóval ha már a technológiáról papolsz, akkor ne ragadj le egy pontnál, amin már túlléptünk.

Rossz kifogás a mobil. Én mikor onnan írok, akkor is tudok ékezetesen, helyesen írni.

Amúgy a kérdezőnek válaszolva: Engem is zavar az ékezethiány, az már nem tud érdekelni, hogy milyen okból nem használja az illető. Számomra kényelmetlen az ilyet olvasni. Így ha valaki egy hosszú kommentet ír, lényegtelen, hogy mennyire hasznos általában végig sem olvasom, mert macera csak.

Éljenek az ékezetek és a helyesírás! :)

2013. aug. 22. 10:29
 8/10 anonim ***** válasza:

Pont azt akartam írni,hogy én csak azt utálom,ha valaki arra hivatkozik,hogy "mobilrol vok".

Hát képzeld bameg én is és nekem,meg egy rakat embernek mégis megy.

Ez hülye kifogás,mert nem lehetetlen így írni.

Az nem zavar,ha hibásan,vagy ékezetek nélkül ír,de nem ilyenre hivatkozzon.

2013. aug. 22. 11:49
 9/10 anonim ***** válasza:

Régebben engem is idegesített, de rájöttem, hogy sokkal gyorsabban tudok írni ékezet nélkül billentyűzetről és telefonról is. Azóta nem zavar.

Az ilyen oldalakon viszont mindig igyekszem helyesen írni.

2013. aug. 23. 01:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Mi köze az oldalon valo regisztralasnak az ekezetes billentyük hasznalatahoz?
2013. aug. 27. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!