Miért viselkednek az emberek rondán itt?
Nagyon sok olyan kérdés van, ami csak provokálja az embereket. Azok ellen is tenni kellene, akik csak szórakozni járnak ide.
Itt mindenkinek van véleménye, sajnos inkább ezt írják le és nem normális választ. Vannak olyan felhasználók (akiknek látszik a neve) akik csak kritizálni tudnak.
"akiknek látszik a neve"
Úgy értettem, hogy van néhány akire így fel lehet figyelni és követni a marhaságaikat.
noname / noface
többet nem is fűznék hozzá, sok kapu nyílik itt a gerinctelen, in real life 0 emebereknek arra, hogy kibontakozzanak
azért, mert sok ember a saját sikertelensége, a saját magával való problémái miatt arrogánssá, ha nekem nem jó, másnak se legyen jó emberekké válnak. tisztelet a kivételnek. csak a megsértődés miatt írom:)
nagyon sok jó ember van itt, azok az emberek, aki szépen, rendesen válaszolnak, segítenek, azok többre jutnak majd az életben, mint azok, akik kép nélkül leszólnak másokat, csak mert ebben élik ki magukat, vagy a saját hibáikat szeretnék ezzel eltakargatni. ( pedig csak tenni kéne pár dologért, és nekik is sikerülnének a dolgaik, vagy ha nem, akkor is segíteni az segítségért szólító kérdezőkön, és talán a sok jó cselekedet megtérül )
nekem ez a véleményem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!