Mitől férfias egy férfi? Mi kell azhhoz hogy férfias legyen valaki?
Azt veszem észre hogy pl egy 30 feletti egyedülálló gyermektelen nőnek, aki mellesleg tetszik nekem is, inkább a 40 év felettiek jönnek be, mert mennyire férfiasak.
Engem meg a 35 évemmel gyerekesnek tart.
Nagyon sok minden tehet gyerekessé. De nem írtad le konkrétan a jellemvonásaidat, ezért csak találgatni tudok, és tapasztalatból leírni, hogy milyen egy gyerekes férfi:
- Mindenen megsértődik, nem érti a viccet
- Ezzel ellentétben nagyon szeret másokat nagyon megbántani, és idiótán röhögni hozzá.
- Aki állandóan szórja a pénzt mindenféle marhaságra
- Felelősségérzete nulla
- Állandóan viccelni próbál, csak nem jön össze
- Bizonytalan, unalmas....
Vagy ilyenek... nem tudom, fogalmam sincs hogy milyen vagy... de nálunk ezek teszik nagyon gyerekessé a fiúkat és férfiakat.
"Engem meg a 35 évemmel gyerekesnek tart."
Ő a gyerekes.
Nos hogy a te felsorolásod alapján írjak:
Mondjuk régebben sértődékenyebb voltam, értem is a viccet, csak nem nagyon szeretem ha rajtam, velem viccelődnek.
Nem szeretek megbántani senkit, az idióta röhögés se jellemző rám
A pénz szórás meg nem igaz. Inkább kölcsön adok, mert megtehetem, és örülök ha segíthetek, bár a saját pénzem "behajtani" már más kérdés.
A Felelősségérzet. hm. erre most nem tudok mit mondani. Természetesen van.
Előfordul hogy egy-két viccem nem jön be, de sokminden már fejben eldől nálam, igy ha ilyet tudnék, akarnék mondanék, inkább csendben maradok.
Bizonytalan, unalmas. Néha igaz mindkettő, bár az első nem jellenző, a másodikat meg nem hiszem, még nem mondták rám, csak esetleg én érzem néha annak magam.
A lány viszont kétségtelen gyerekes, főleg ha arra gondolok, hogy a facebookon is egyszer letilt, visszavesz.
Mellesleg csendes, visszahúzódó a lány... (32éves)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!