Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen módszerek vannak arra...

Milyen módszerek vannak arra hogy alfahím meg vezető személyiség legyek?

Figyelt kérdés
2013. aug. 11. 23:07
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
hát én 21 vagyok úgyhogy szerintem fiatalabb vagyok :) ja és ezeket a könyveket megszerzem:) annyira angolul még nem tudok annyira de tanulom a nyelvet :)
2013. aug. 11. 23:48
 12/18 anonim ***** válasza:
32%
Arra születni kell.Igy maximum egy vicces mitugrász leszel.
2013. aug. 11. 23:48
 13/18 anonim ***** válasza:
Akkor legalább fél évvel idősebb vagy, barátom. :)
2013. aug. 12. 01:17
 14/18 anonim ***** válasza:

Az embernek van egy alapvető kisugárzása,amit nagyon nehéz megváltoztatni,illetőleg önmagadon ezt észrevenni.De ha sikerül észrevenni,megérezni azt,hogy te milyen kisugárzású vagy,akkor lehet,hogy ezt meg is tudod változtatni,és vissza is tudod változtatni,amikor csak akarod.Ez NEM olyan csiribú-csiribá dolog,hanem tényleg létezik,mert magamon vettem észre.

Szerintem az kell ehhez az alfahímséghez,meg a vezető személyiséghez,hogy kialakítsd a külsőd,ezzel növelve az önbizalmadat.Viszont egyet mondok,hogy ne legyél nagyképű,meg ne legyél elszállva magadtól,mert akkor csak tapló haverjaid lesznek,meg 8000 kg sminkes kis r_bijeid.

2013. aug. 12. 03:19
 15/18 anonim ***** válasza:

az alfahím azért magabiztos,mert legalább egy dologban ő a legjobb a csoporton belül.

ha a legalapabb dolgokat vesszük akkor ez a bunyó,meg a csajozás,de még az előnyös megjelenést is ide vehetjük.

mind a 3 képesség fejleszthető.

ökölvívó edzés, pua irodalom,testépítő edzés és étrend.

pl

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__467..

2013. aug. 12. 05:12
 16/18 anonim ***** válasza:

Gyúrd ki magad.

Ha majd tükörbe nézel és azt látod, hogy egy izmos faszi néz vissza rád, akkor megjön majd a bátorságod.

2013. aug. 12. 10:13
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha olyan akarsz lenni, akiről tudják, hogy érdemes rá figyelni, akkor a higgadt bölcs állapotot (tehát igencsak állapot, és nem póz) keresed. A legrövidebb út az önismeret, aminek az első lépcsője a valódi belső őszinteség. A zen cuccok pont ezt a húrt tudják megpendíteni legelőször, teszik ezt úgy, hogy egy random időpontban ráébredsz, hogy a tiszta játék lesz AZ, és mint annak idején Pálnak, neked is egy szempillantás műve lesz hátat fordítani mindannak, ami addig a pillanatig voltál. Szoktunk félni ettől, a "szellem halála", "énvesztés", ilyesmi tévedésekre asszociálunk róla, pedig akkor szűnik meg "belőled" mindaz, ami bármi más is lehetett volna, ha a körülmények úgy adták volna, és ami marad, az vagy valójában. Emiatt a rettentő egyszerűség miatt olyan megközelíthetetlen egy darabig, és emiatt az egyszerűség miatt nem kell semennyi idő ahhoz, hogy megtörténjen.
2013. aug. 12. 10:20
 18/18 anonim ***** válasza:
57%
Vagy csak simán falj fel egy oroszlánt...
2013. aug. 12. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!