Milyen előítéletekről hallottatok a NŐK-kel kapcsolatban?
Amúgy szerintem az is egy hülyeség, hogy minden nő k...a!
A saját anyjuk is az? Csak mert az enyém nem!
És igen, ez is egy vélemény a fentiekről.
"Nem tudom, hogy miért könyvelik el egyes válaszolók úgy, hogy minden nő egyforma, mármint egyik se tud vezetni, stb.?!"
Mert sokan maradiak, és tudatlanok.
Ezért is hívják előítéletnek.
Ez olyan mint hogy egy pit bull biztos embert fog ölni, vagy hogy nem lehet nő és férfi között barátság, vagy még sokáig sorolhatnám.
Meg a megbántottságok.
Ha egy pasi azt állítja, hogy minden nő qva, akkor azért teszi, mert kihasználta őt egy nő, és ez sérti a büszkeségét.
Ha azt állítja, hogy a nők nem tudnak vezetni, azért mondja, mert ő lehet hogy megbukott 2-szer a forgalmi vizsgán, és a mai napig nem tud parkolni, de mondjuk a barátnője meg nagyon-nagyon ügyes.
Aki szerint minden nő buta, az vagy tényleg buta nőkkel van körülvéve, vagy nem akar butának látszani, és "elébe megy" a ciki helyzetnek.
Én is ismerek igen buta nőket, és olyanokat akik tényleg csak eltartatják magukat, és azt nem tudják hogy mennyi 1+1, de olyanokat is, akik simán vezetnek kamiont, vagy kitűnőre végzett egy műszaki egyetemen.
És fordítva is.
Férfi létére eltéved minden utcában, napi szinten vezet, de már volt vagy 3 általa okozott balesete, nem tud egy csavart becsavarni, vagy egy polcot feltenni, ha kérdezek valamit akkor a semmiről beszél 2 órán keresztül, és mégsem általánosítok.
Retardáltak! Nem az volt a kérdés, h nekünk személy szerint milyen előítéleteink vannak, hanem h milyenekről hallottunk! Továbbá a kérdező is hozzátette, h az egyéni véleményekre nem kíváncsi. Úgyhogy a veszekedést, üzengetést, lepontozgatást mellőzni szíveskedjenek!
Köszi
Igen, utolsó válaszoló, ebben igazad van, viszont aki lek...a-zta az össze nőt az kijelentette, hogy az összes az. Vagyis általánosított.
És egyébként szerintem nem csak nekem tűnt fel, hogy többnyire negatív előítéletek jöttek.
A normális válaszokat köszönöm!
A többiek inkább írjanak egymásnak privátot :S
Aki érti a kérdést, és jut még eszébe több dolog, megírhatja! :-)
A férfiak és sok nő véleménye is a következő:
a férfiak okosabbak, mint a nők, az átlag nő ostoba. (persze kivéve mindig éppen azt a nőt, aki ezt a véleményt alkotja)
Szóval: az átlag nő ostoba. Ha egy nő "okos" az kivételes.
Egy férfinál nem így van: az átlag férfi okos.
Szerintem ez a közvélemény megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!