Tudtok olyan zenéket írni, amitől elpattan az agyatok, ha meghalljátok?
Figyelt kérdés
Előadó és számcím, vagy linkelhettek is. Nagyon sok zenét hallgatok, de néhány számtól azt érzem, hogy felmegy bennem a pumpa és szívem szerint kalapáccsal verném szét, aki kitalálta.. :)2013. júl. 31. 12:32
1/14 anonim válasza:
A mai modern elektronikus zenék és sztárocskák, mint pl. Fluor szerzeményei. Ezekkel az őrületbe lehet kergetni engem.
3/14 anonim válasza:
Mr busta összes száma szinte, Mr missh számai is számomra kínzás, Justin bieber..
csak ezek az irritálóak számomra
21/F
4/14 anonim válasza:
Mohamed Fatima-Nem baj című számától,amivel az eurovízión is indult az első másodperc után úgy érzem legszívesebben szétverném, aki kitalálta.. Mindig el kellett kapcsolnom a műsort miatta.. Már a puszta emléke is kikészít..
5/14 A kérdező kommentje:
Az elsőre kapcsoltam ki a rádiót éppen, a másodiknál stresszelőbb zenét meg még nem hallottam, verekedni akarnék mind a kettőtől kb.
2013. júl. 31. 12:43
6/14 anonim válasza:
Az összes:
- techno
- mulatós
- rap
7/14 anonim válasza:
One direction és Justin Bieber összes száma
8/14 anonim válasza:
Ez a két szám amit belinkeltél valóban pocsék..:D
9/14 A kérdező kommentje:
De a Bring me the horizon-os szám alatt nézd meg a kommenteket is, mennyire isteni zene.. milyen agya van annak az embernek, akinek ez a zene isteni?
2013. júl. 31. 13:05
10/14 anonim válasza:
Nicky Minaj torzszülött hangját ha meghallom, vagy az autotune-al feljavított amcsi négerek mesébeillő éneknek csófolt nyávogását,Lady Gaga, ...hát még sorolhatnám,szóval azok a zenék amik 1 nap alatt a csúcsra törnek a médiában,és ugyanennyi idő alatt elfelejtik majd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!