Mit gondoltok egy ilyen csajról?
Imádok focizni,kézizni,kosarazni,görkorizni,fát mászni. Enyhén nagyon focib*zi vagyok és rengeteg meccset nézek. Életvidám vagyok és őrült! Ha az utcán jön rám a röhögés akkor röhögök. Mindig kapható vagyok a nevetésre. Nem lehet nekem megálljt parancsolni, és mindig megvalósítom az álmaim. Komolytalan és szeleburdi vagyok, de tudok komoly is lenni!
Nincs kedvenc zene előadóm,hanem azt hallgatom ami éppen tetszik. Imádok énekelni, de hangom nincs viszont szépen rajzolok. Mindenhez pozitívan állok hozzá a dolgokhoz. Őszinte vagyok és van véleményem aminek hangot is adok. A barátaim és magam mellett mindig kiállok.
Önfejű vagyok és mindig van valami baj amibe éppen belekeveredtem,de mindig magam akarok kimászni belőle. Néha verekszem,ha a szitu úgy kívánja. :D Fuu kb. ennyi! :) 15/L
Fúú a tini lányok többsége, már amelyik nem depressziós mind ilyen :))
Szóval lesz barátod is.
Enyhén nagyon.. ez tetszett :D
Minden csajnak ilyennek kéne am. lennie :D
Az én személyiségemhez nagyon nem illene egy ilyen lány.
Én inkább bulizós, piálós, az élet nagy dolgairól filozofálós srác vagyok, mindenféle zenét hallgatok, de főleg rockot, azon belül is a grunge felé húz a szívem.
Viszont rengeteg srácot ismerek, aki az ilyen lányokat szereti, és a legtöbb istenít valamilyen foci csapatot, úgyhogy az érdeklődési körötökkel se lenne gáz szerintem.
szerintem teljesen átlagos vagy...igazából én úgy vettem észre, hogy a mi korosztályunkban leginkább kétfelé lehet osztani az embereket: depressziósok és hiperaktívak.
és sajnos inkább az előbbi vagyok :/
15l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!